En særlig julegave til hjemmet

Når man får gæster, er det, at have et personligt dørskilt, en måde at byde velkommen på, som samtidig viser lidt om dem, der bor på adressen. Er man til et klassisk skilt, et moderne eller måske et humoristisk? Det er helt op til dig, og det er let at se, hvordan skiltet kommer til at se ud, når du designer det i webshoppen. Vi viser dig nemlig et eksempel på skiltet med din tekst på. Et dørskilt er i hvert fald en gaveidé, som ikke alle kommer på, og nu er det jo snart jul.

Dørskilte i metal

Vælg blandt en række forskellige designs med både få eller mange detaljer. Er du til den gyldne farve, som i messing, eller er du mere til sølvfarven, som i aluminium? Vi har skiltene til enhver smag.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN

Andre typer dørskilte

Et bredere udvalg af dørskilte finder du her. Den moderne stil med en frisk skrifttype, eller de mere klassiske i stilfuldt design. Se dit skilt med de valgte navne, inden du bestiller det.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN

Design selv skilt

Til den kreative type med sans for at designe kan med fordel bruge vores ‘Design selv’-funktion. Her vælger du selv alt fra skiltetype til materiale, farver og skrifttype. Og du kan se dit design undervejs i fremviseren.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN

En lille guide til at vælge det rigtige dørskilt

Er du i tvivl om, hvilket dørskilt, der passer til dig eller til den person, der skal bruge det? Så kan vi hjælpe dig på vej. Igennem tiden har vi solgt utroligt mange dørskilte til mange forskellige mennesker, døre og hjem. Finder du ikke hjælpen her, så kontakt os gerne på chatten eller telefon på 82823084.

Skal jeg vælge et skilt til døren i messing eller aluminium?

Et skilt i metal – messing eller aluminium – er det mest vejrbestandige og holdbare. Derfor er et messingskilt eller aluminiumsskilt smart, hvis din hoveddør er udsat for vind og vejr. Det er også en god løsning, hvis dit skilt skal sidde på havelågen. Skiltene i messing og aluminium er ofte også mere klassiske og passer både til en moderne villa, et klassisk parcelhus og havelågen i sommerhuset.

Dørskiltning med klistermærke eller plastik

Vores dørskilte som klistermærke og i plastik er velegnede til døre i opgangen eller dem, hvor de ikke er hårdt udsat for vejret. Typisk vil disse fungere godt til hoveddøren i lejligheder og etagebyggeri. Der er både mulighed for at vælge et klassisk skilt og et mere moderne med en frisk skrifttype. Vi har designet en serie med fokus på forskellige stilarter.

Design dit eget fra bunden

Med vores ‘Design selv skilte’ kan du designe dine egne skilte helt fra bunden. Det kan være smart, hvis du har en idé til et skilt. ‘Design selv skilte’ er både en god mulighed for at udfordre sin egen kreativitet og designe et fuldstændigt personlig skilt.

Har du brug for hjælp til at vælge det rette dørskilt?

Skriv i chatten

eller

ring på 82 82 30 84

Åbningstider: Mandag – torsdag 7-16  /  Fredag 7-13