Hvordan sikrer man let sit hjem mod indbrud?

Med de mørke måneder kommer der til at være områder af din have og omkring dit hjem, som vil være mørke og lette at for tyve at gemme sig i. Det kan føles utrygt, selvom der formentlig ikke er nogen. Men man ved jo aldrig… 

Skilt med din sikkerhed

En af de ting, som vi ved virker er skiltning. For hvem vil stå som indbrudstyv midt en entré med en vagthund, en hylende alarm eller blive fanget på videoovervågning. Nej, så hellere gå uden om bygninger med den slags. Og præcis derfor er skiltning effektivt. På den måde kan man vise indbrudstyvene, at her er der fuld sikring…eller der er i hvert fald skiltet med det.

Vi har Danmarks største udvalg af skilte

Vi vil gerne hjælpe dig med at få sikret din bolig bedst muligt, så du kan føle dig tryg og sikker i dit hjem. Vores speciale er dog hverken hundesalg, alarmopsætning eller videoovervågning. Det lader vi andre om. Men skilte med en vred hund, varsling om en larmende alarm og videoovervågning, det har vi styr på.

Må vi give dig 15% rabat?

Brug rabatkoden TYV15 og få 15% rabat på alle skilte i aktegorierne ‘Her vogter jeg-skilte‘, ‘Alarmskilte‘ og ‘Overvågningsskilte

 

Få 15% rabat på alle
tyverisikringsskilte til hjemmet.

 

Brug rabatkoden 

TYV15

Rabatkoden indsættes i kurven og giver rabat på alle skilte i kategorierne: Her vogter jeg-skilte, Alarmskilte og Overvågningsskilte t.o.m. 31.10.21

Få 15% rabat på alle skilte i disse tre kategorier:

Skilte med hunde

Med et skilt et billede af din hund eller måske bare af én hund, vil mange tyve gå hurtigt forbi din ejendom. Det er de færreste tyve, som er begejstrede for at blive holdt som gidsel af en dygtig vagthund i din stue.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN

Skilte om overvågning

Hvilken tyv vil nyde at blive overvåget, mens indbruddet er i gang? Nok de færreste ønsker den slags. Så skilt med overvågning og skræm tyvene væk, inden de bryder ind.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN

Skilte om alarm

En høj hyletone, kraftigt lys i haven eller en vagt er ikke rart for en indbrudstyv i gang med at “arbejde”. Skilter du med, at du har alarm i hjemmet, så vil de fleste tyve derfor undlade at bryde ind.

KLIK HER OG SE HELE KATEGORIEN