Varenummer fa1 Kategori

Facadebogstaver med selvvalgt skrifttype

Din tekst vil have en bredde på #={field.wcpa-number-1618828780789.value}=# cm og en højde på cirka #=({field.wcpa-number-1618828780789.value}*1.1258)/({field.wcpa-text-1618828498561.price}/100)=# cm. 📏
Højden kan variere afhængig af den valgte skrifttype.

0,00 DKK
Bemærkning til dit facadeskilt
  • Pris inkl. moms: 0,00 DKK

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82823084

Facadebogstaver er det oplagte valg, hvis I eksempelvis skal have dit firmanavn på jeres butiksfacade. Når I vælger dette produkt, kan I enten vælge en skrifttype, du selv har fundet, eller en af vores standard skrifttyper. Vælger I en selvvalgt skrifttype, skal I være opmærksom på, at skrifttypen skal være frit tilgængelig til kommercielt brug. Ønsker I jeres egen skrifttype, som ikke er frit tilgængelig, kan i med fordel sende os en PDF-, SVG- eller Illustrator-fil.

Ofte spurgte spørgsmål om facadebogstaver

Kan man frit vælge skrifttype til sit facade skilt?
Ja, så længe du selv har den kommercielle rettighed til teksten. Har du ikke rettighed til at anvende skrifttypen, kan du vælge mellem vores standard skrifttyper, eller finde den ønskede skrifttype online. Det kan eksempelvis være via https://fonts.google.com/.

Hvad vil det sige, hvis jeg tilvælger ‘Ekstra plade bagved’?
Vælger du ‘Ekstra plade bagved’ som tilvalg, så vil du få en samlet løsning, hvor dine bogstaver er sat fast på den ønskede størrelse plade. Når du vælger bagplade, kan du vælge, hvor stor bagpladen skal være i forhold til den oprindelige tekst. Den indtastede værdi er dermed, hvor meget bagpladen skal stikke ud over teksten i hver side og i top og i bund.

Hvilket materiale skal jeg vælge til mine facadebogstaver?
Valget af materiale afhænger primært af det udtryk dine facadebogstaver skal give, men også hvor stor holdbarhed facadebogstaverne skal have. Det første valg, du skal foretage dit er, om facadeskiltet skal være i aluminium eller plastik (PVC). Når du så har valgt materiale, skal du overveje, hvor tykt materialet skal være. Vælger du eksempelvis aluminium, skal du op i minimum 2 mm, før bogstaver er solide. Vælger du under 2 mm aluminium, vil bogstaverne være bløde, og der er derfor større risiko for, at bogstaverne kan bukke over tid. Vælger du plastik som materiale, skal du op i minimum 3 mm, før materialet begynder at blive hårdført. 1 og 2 mm plastik kan lettere bukke og har derfor ikke lige så stor holdbarhed som nogle af de tykkere valg.