CCTV in operation overvågning skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør din sikkerhed synlig med et “CCTV in operation” overvågningsskilt

Forøg sikkerheden omkring din ejendom, butik eller institution med et klart og tydeligt “CCTV in operation” overvågningsskilt. Dette skilt signalerer seriøsitet og afskrækker potentielle indtrængere ved at gøre det klart, at området er under konstant overvågning. Det er en effektiv måde at forebygge kriminalitet på og skabe tryghed for både medarbejdere og besøgende.

Hvor kan skiltet bruges?

Vores overvågningsskilt kan anvendes i et bredt udvalg af sammenhænge – fra erhvervsejendomme og butiksfaçader til private hjem og offentlige institutioner. Alle steder hvor det er vigtigt at kommunikere, at der finder overvågning sted, er dette skilt den perfekte løsning.

Hvad kommunikerer skiltet?

Med et tydeligt budskab om, at overvågning er i brug, sender du et klart signal til omverdenen. Dette kan have en stærkt præventiv effekt over for uønsket adfærd. Skiltet er designet til at synliggøre tilstedeværelsen af CCTV (Closed Circuit Television), som er en kritisk faktor i moderne sikkerhedsstrategier.

Skab en tryghed med synlig sikkerhed

Sikkerheden øges markant, når potentielle kriminelle står over for risikoen for at blive filmet under deres handlinger. Dette skilt minder omværende om, at de er i et overvåget område, og at ethvert forsøg på indbrud eller hærværk kan blive optaget.

Alle kvalitetsmaterialer og varierende designs

Vi forstår vigtigheden af varighed og tilpasningsevne. Derfor tilbyder vi “CCTV in operation” overvågningsskiltet i flere forskellige materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed uanset vejrforholdene. Vælg det materiale og design, der bedst passer til din lokation og æstetiske præferencer.

Fordele ved et “CCTV in operation” overvågningsskilt

  • Øget sikkerhed og afskrækkende effekt
  • Klar kommunikation af overvågningsindikation
  • Velegnet til mange forskellige steder og sammenhænge
  • Holdbare materialer sikrer lang levetid
  • Professionelt design forstærker seriøsitet

Forvandl din ejendom til et sikkert område og kommuniker tydeligt din anvendelse af overvågningskameraer med vores effektive overvågningsskilt. Det er et simpelt, men kraftfuldt skridt i retningen af en sikker og tryg omgivelse – både for dig og dem, der færdes i nærheden af dine værdier.

Invester i synlig sikkerhed i dag

Du kan aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Vælg et “CCTV in operation” overvågningsskilt fra vores sortiment og tag det første skridt mod en mere sikker fremtid for din virksomhed eller ejendom. Bestil dit skilt i dag og sæt standarden for sikkerhed i dit område.

Vælg det rigtig materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave, fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærke

Premium kvalitets lamineret folie med normal klæber

Til montering på:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie med kraftig klæbeevne

Særlige egenskaber
Til montering på f.eks.: