Varenummer qr1 Kategori

QR kode klistermærke

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Her har du muligheden for at få en QR kode som klistermærke. QR koder kan anvendes som en del af jeres markedsføring for at rette jeres kunder ind til jeres hjemmeside. QR koder er en god mulighed for at forene det analog med det digitale, da dine kunder undgår at skulle indtaste lange links. Når du bestiller en QR kode hos E-skilte kan du enten uploade billedet af jeres QR kode eller indsætte linket til QR koden, hvorefter vi opretter QR koden for dig. Din QR kode vil blive testet for inden produktion at sikre, at den linker ind til rette sted.

FAQ

Hvilken størrelse kommer min QR kode i?
Din QR kode kommer i forskellige former og størrelser. Vi har foruddefineret nogle størrelser, som du kan vælge mellem. Ønsker du en anden størrelse, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Hvor lang tid kan jeg forvente, at mine klistermærker holder?
Dine klistermærker har flere års holdbarhed. Alle vores produkter bliver belagt med et beskyttede lag laminat, som sikrer mod UV-stråler, så mærkerne ikke falmer i farven.

Kan jeg få min QR kode i andre farver?
Ja, det kan du godt. Hvis du ønsker dine klistermærker i en anden farve, kan du notere dette i feltet ‘Bemærkninger’, inden du lægger produktet i kurven. Vi anbefaler dog en sort QR kode på hvid baggrund for at have så høj kontrast som muligt og dermed sikre, at dine kunder kan scanne din kode.

Kan jeg få min QR kode til mine sociale medier?
Ja, det kan du godt. Hvis du ønsker dine klistermærker med din QR kode fra eksempelvis Instagram eller Snapchat, kan du også uploade det via ‘Upload’ funktionen.

Hvad gør jeg, hvis jeg endnu ikke har en QR kode?
Hvis du ikke har en QR kode endnu, kan du indsætte et link i feltet ‘Link til landingsside’ til dér, hvor QR koden skal linke til.

Hvor bliver mine klistermærker produceret?
Dine klistermærker bliver produceret på vores fabrik i Slagelse. Dine klistermærker bliver produceret i højeste kvalitet. Du er derfor sikret et produkt med mange års holdbarhed.