Varenummer AA-159 Kategori

Banner – Med valgfrit tryk

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Giv dit budskab liv med et Banner – Med valgfrit tryk

Vil du have et iøjnefaldende budskab, der skærer igennem støjen? Hos E-skilte tilbyder vi banner med tryk i høj kvalitet, skræddersyet til din unikke besked. Vores bannere er den ideelle løsning til at formidle dit budskab – klart, præcist og vejrbestandigt. Vælg mellem vores tre nøje udvalgte materialer: slidstærk presenning, robust stilladsbanner og elegant stofbanner. Alle materialer er designet til at holde og fremvise dit design på bedste vis.

Formidle dit budskab effektivt

Uanset om du fremhæver fejringen af en nyuddannet på studentervognen eller præsenterer dit firma med et imponerende udendørs banner, forstår vi hos E-skilte, at hver begivenhed er unik. Derfor tilpasser vi dit banner, så det matcher din helt personlige stil og formidler præcis det budskab, du ønsker.

Fleksibel og bred anvendelse

Vores bannere har en uvurderlig alsidighed, fra at være det perfekte byggepladsskilt til at diagnostikere reklamebudskaber i alle former for miljøer. Disse bannere kan let flyttes fra sted til sted, hvilket giver dig friheden til at bruge dem, hvor det er mest effektivt for din markedsføring eller information.

Markedets mest konkurrencedygtige priser

Med priser, der starter fra kun 290 kr., tilbyder vi nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser på bannere. Og bare rolig, selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi forstår, hvor vigtigt et holdbart og skarptrykt banner er for vores kunder.

Let og praktisk løsning

Hvis du er på udkig efter noget mere mobilt, tilbyder vi også Roll-up bannere, en praktisk løsning, der let kan transporteres og stilles op, hvor end du måtte have brug for det.

Dine fordele hos E-skilte

  • Vælg mellem kvalitetsmaterialer: presenning, stillads og stof.
  • Skræddersyet design med fuld farvetryk.
  • Anvendeligt udendørs og indendørs, med vejrbestandige egenskaber.
  • Perfekt til erhvervsreklamer, events, og som markant byggepladsskilte.
  • Prismatch: Billige bannere uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Placer dit brand eller budskab front og center med særligt design.
  • Fleksible løsninger, der passer til ethvert behov og ethvert budget.

Hos E-skilte går vi aldrig på kompromis. Vi står klar til at trykke dit personlige budskab på dit næste banner og sikre, at du når ud til din målgruppe på den mest effektive måde. Gør indtryk i dag og lad dit banner tale for dig!

Ofte spurgte spørgsmål om bannere

Hvad er et pressening banner?
Et presenning banner er en type plastikbanner, som er yderst velegnet til udendørs brug, da det holder i både vind og regn. Pressening banneret er vandtæt og kan derfor også holde til regn og slud. Banneret har lang holdbarhed, og grundet bannerets struktur, vil dit design også stå flot og detaljerigt på banneret. Presenning banner er en banner type, som er lavet i plastik. Banneret er vandtæt, hvorfor det kan anvendes i de fleste udendørs situationer. Banneret anvendes typisk på facader for at reklamere foran butikker.

Hvad er et stillads banner?
Et stillads banner er en type banner, som er ekstra holdbar, og som kan klare selv det mest stormende danske vejr. Med de små huller, som der er i banneret, er banneret modstandsdygtigt over for vind og kan let hænge på eksempelvis stilladser eller ved andre konstruktioner. Ligesom presenning banneret, er dette også et plastikbanner. Forskellen ligger i, at der i dette banner er en masse små huller, som gør, at det kan anvendes på eksempelvis stilladser, hvor der er meget vind.

Hvad er et stofbanner?
Et stofbanner er særligt egnet til de fine bannere, hvor det grafiske skal stå helt skarpt. Et stofbanner er det oplagte valg til indendørs brug som eksempelvis store reklamer, messer eller som baggrund til dine videoer. Stof banneret er et meget fint materiale. Da det er lavet i stof, anvendes det typisk indendørs. Ønskes der et meget fint og detaljeret print med små detaljer, er denne type det het rette valg.

Hvilket tilbehør anbefales til et banner?
Afhængig af din ønskede montering, er der forskellige muligheder for tilbehør. Banneret kan monteres med snor, strips eller vores monteringsbøgler.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på dit banner. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være længere leveringstid, hvis dit banner er større end 150 cm på den korteste led. Er dit banner mindre end 150 cm på det korsteste led, kan du forvente at modtage dit banner inden for et par hverdage.

Hvordan skal jeg designe mit banner?
Når du designer dit banner, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit banner, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit banner for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvordan bliver mit banner sendt?
Når du bestiller dit banner med levering, vil banneret blive rullet og pakket ind i et kraftigt paprør. Således undgår vi, at dit banner bliver krøllet eller bukket.