Brandskilte Sikkerhedsskilte

Alle varer i kategorien

59,00 kr.
59,00 kr.
59,00 kr.

Krav om anvendelse af brandskilte / ildslukningsskilte

Det er lovpligtigt, at have korrekt skiltning i tilfælde af brand eller andre former for ulykker. Alle ildsluknings skilte er betinget af en rektangulær eller kvadratisk udformning. Derudover er brandskilte pålagt specifikke farvebetingelser, hvor selve piktogrammet skal være hvidt mens mindst 50% af bundfarven skal bestå af rød farve.

Vi efterlever alle arbejdstilsynets forskrifter vedrørende sikkerhedsskiltning, herunder et krav om det materiale, som alle sikkerhedsskilte, herunder også brandskilte skal fremstilles i. Vi tilbyder brandskilte i forskellige materialer alt efter den enkeltes behov. Hvis skiltet er til udendørs brug, er det vigtig at vælge skiltet i et materiale, som bedst muligt kan modstå dårlige vejrforhold, slag og andre diverse scenarier fra det omgivende miljø. I dette tilfælde er det bedst at vælge et skilt i aluminium. Aluminiumsplader forsikrer skiltets lange levetid og er samtidig modstandsdygtigt overfor slag og dårlige vejrforhold. Du kan læse mere om krav til brandskilte på www.at.dk

Hvis skiltet kun skal bruges til indendørs skiltning, anbefaler vi enten selvklæbende klistermærker eller plastplader.

Korrekt placering af brandskilte

Når man skilter med et ildslukningsskilt/brandskilt, er der et par ting, man skal være særligt opmærksom på. Det altafgørende er at skiltet placeres korrekt ifølge de foreskrevne regler. Brandskilte skal være synlige fra alle synsvinkler og skal dermed placeres i en højde, der opfylder dette krav. Det er vigtigt at undgå blinde vinkler eller andre forhindringer, der står i vejen for udsynet til skiltet. Skilte skal placeres i et velbelyst og let tilgængeligt område.

Hvis der tilfældigvis mangler nok naturligt lys omkring skiltet, er man ifølge loven forpligtet til anvende selvlysende farver eller reflekterende materialer. Skiltet skal fjernes, når der ikke længere er behov for det. Du kan læse mere om krav til brandskilte på arbejdstilsynets hjemmeside.

Tilbehør til dine ildslukingsskilte/brandskilte

På vores hjemmeside tilbyder vi forskelligt ophængstilbehør, hvis man køber plastik eller aluminiums skilte.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende tilbehør afhængigt af dit behov:

  • Skiltestang og skiltespyd i forskellige størrelser
  • Beslag inkl. huller
  • Klæb og dobbeltklæbende skumpuder
  • Afstandsstykker i rustfrit stål
  • Skruer
  • Envejsskruer

Høj kvalitet og hurtig levering

Vi mener, at en virksomheds succes afhænger af, om man er stand til at varetage kunders behov og ønsker, og dermed leve op til deres forventninger til kvalitet og service. Hos E-skilte er kundetilfredshed noget, der fylder allermest. Vi er bevidste om,  at vores succes afspejles udelukkende gennem vores kunders kontinuerlig loyalitet. Hver og en af vores medarbejdere er 100%  dedikerede til at levere den højeste kvalitet og den bedste service. Med 14 års erfaring kan vi med sikkerhed sige, at vi besidder både viden og ressourcer til at imødekomme alle unikke behov vores kunder måtte have.