Infoskilte

Informationsskilte

Hos E-skilte har vi et stort udvalg af infoskilte, som kan bruges i det offentlige og private rum. Informationsskiltene sørger for tydelig og klar kommunikation af eksempelvis vejvisning, regler og påbud eller alarmskilte. Benytter du dig af disse skilte, så gør du det nemmere for ansatte eller gæster at være bevidste om reglerne.

Vi har et voksende sortiment inden for infoskilte. Kategorien indeholder blandt andet skilte fra Dansk Affaldssortering, Naturstyrelsen samt forskellige servicetavler. Vores skilte er produceret efter retningslinjerne, så skiltene har lang holdbarhed. Alle vores skilte bliver produceret i vores egen skiltefabrik i Slagelse, hvor vores produktionsmedarbejdere tager hånd om produktionen fra start til slut.

Har I et sted, hvor der eksempelvis er gæster, der skal oplyses, så kan du helt sikkert finde det nødvendige skilt i vores sortiment. Skulle der mangle et skilt i sortimentet, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]. Vi bygger hele tiden vores sortiment ud.

Alle varer i kategorien