fbpx
Varenummer pla2 Kategori

Pladeskilt i aluminium med eget design

0,00 DKK
0,00 DKK
Understøtter jpg, png, pdf, svg
Remove
Bemærkning til dit skilt eller varenummeret på et andet skilt
?Vi hjælper dig med opsætningen af dit klistermærke. Du skal typisk vælge grafisk assistance, hvis du ikke selv har mulighed for at lave dit design print-klart.
0,00 DKK
  • Pris inkl. moms: 0,00 DKK

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82823084

Dette produkt er til skilte i specialstørrelser. Dette produkt kan blandt andet anvendes, hvis du har dit eget design, som du vil have lavet på et skilt, eller hvis der er et af vores skilte, som ikke lige fåes i den rigtige størrelse. Så kan du med fordel indtaste det pågældende produkts varenummer i Bemærkningsfeltet over ‘Læg i kurv’-knappen.

Vores aluminiumsskilte er særligt egnet til udendørs brug, men kan også anvendes til indendørs brug. Aluminiumsskiltene har en ekstra lang holdbarhed sammenlignet med vores PVC-skilte, og det er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker et skilt, der skal holde i mange år.

Ønsker du et facade skilt eller andre skilte i specialmål til markedsføring af jeres virksomhed, så er dette produkt det oplagte valg.

Ofte spurgte spørgsmål om pladeskilte

Hvilken tykkelse plade skal jeg vælge?
Valget mellem en plastikplade eller en aluminiumsplade handler ofte om, hvor dit skilt skal sidde, og hvor lang holdbarhed skiltet skal have. Skal skiltet sidde udendørs, anbefaler vi som udgangspunkt altid en aluminiumsplade. Aluminiumspladen har meget længere holdbarhed sammenlignet med plastikplader, da de kan tåle selv ekstreme temperaturer, og de ikke bukker lige så let som plastik.

Hvor lang holdbarhed har mit skilt?
Alle vores skilte holder i flere år uden at blive påvirket af vind, vejr eller sollys. Alle vores skilte bliver lamineret med en særlig laminat, som både er UV beskyttende, og som beskytter skiltet mod skræmmer og ridser. Alle vores skilte er dækket af reklamationsretten de første 2 år.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv montering af dit design på skiltepladen. Når vi producerer dit skilt, bliver dit design printet på en folie, hvorefter folien monteres på skiltepladen, som slutteligt bliver skåret ud i den rette størrelse.

Hvilket tilbehør anbefales til mit skilt?
Ønsker du tilbehør til din skilteplade, har vi et stort sortiment under vores tilbehør. Det kan eksempelvis være lave galgerskiltestænger eller andre typer skiltestandere. Vælger du en af vores lave galger, bør du vælge din skilteplade, der passer til den pågældende galge.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på din skilteplade. Du skal dog være opmærksom på, at det ved meget stort skilte kan være kan være nødvendigt at dele dit design ud på flere plader, som derefter skal sættes sammen, når I monterer skiltepladen. Vores plader er cirka 1200 x 2400 mm. Er dit design større end dette, vil dit design blive delt ud på flere plader.

Hvordan skal jeg designe mit skilt?
Når du designer dit skilt, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvad skal jeg skrive i bemærkningsfeltet ?
Bemærkningsfeltet er beregnet til, at du kan udfylde eventuelle kommentarer til dit eget design. Feltet kan også anvendes, hvis du eksempelvis har fundet et skilt på vores hjemmeside, som du kunne tænke dig, men du ikke lige kan finde det i den rette størrelse. Så kan du notere varenummeret på det pågældende skilt i dette felt, når du har valgt den ønskede størrelse til skiltet.

Hvordan bliver mit skilt sendt?
Dit skilt vil som udgangspunkt blive sendt med GLS. Er skiltet meget stort, kan det ske, at det vil blive fragtet med andet fragtfirma.

Alle vores skilte holder i flere \u00e5r uden at blive p\u00e5virket af vind, vejr eller sollys. Alle vores skilte bliver lamineret med en s\u00e6rlig laminat, som b\u00e5de er UV beskyttende, og som beskytter skiltet mod skr\u00e6mmer og ridser. Alle vores skilte er d\u00e6kket af reklamationsretten de f\u00f8rste 2 \u00e5r.\r\n\r\nEr prisen inklusiv det trykte design?<\/span>
Den angivede pris er inklusiv montering af dit design p\u00e5 skiltepladen. N\u00e5r vi producerer dit skilt, bliver dit design printet p\u00e5 en folie, hvorefter folien monteres p\u00e5 skiltepladen, som slutteligt bliver sk\u00e5ret ud i den rette st\u00f8rrelse.<\/span>\r\n<\/span>\r\n\r\nHvilket tilbeh\u00f8r anbefales til mit skilt?<\/span>
\u00d8nsker du tilbeh\u00f8r til din skilteplade, har vi et stort sortiment under vores tilbeh\u00f8r. Det kan eksempelvis v\u00e6re lave galger<\/a>,\u00a0skiltest\u00e6nger<\/a>\u00a0eller andre typer\u00a0skiltestandere<\/a>. V\u00e6lger du en af vores lave galger, b\u00f8r du v\u00e6lge din skilteplade, der passer til den p\u00e5g\u00e6ldende galge.\r\n\r\nKan jeg frit v\u00e6lge st\u00f8rrelse?<\/span>
Ja, du kan frit v\u00e6lge st\u00f8rrelse p\u00e5 din skilteplade. Du skal dog v\u00e6re opm\u00e6rksom p\u00e5, at det ved meget stort skilte kan v\u00e6re kan v\u00e6re n\u00f8dvendigt at dele dit design ud p\u00e5 flere plader, som derefter skal s\u00e6ttes sammen, n\u00e5r I monterer skiltepladen. Vores plader er cirka 1200 x 2400 mm. Er dit design st\u00f8rre end dette, vil dit design blive delt ud p\u00e5 flere plader.<\/span>\r\n<\/span>\r\n\r\nHvordan skal jeg designe mit skilt?<\/span>
N\u00e5r du designer dit skilt, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige st\u00f8rrelse fra starten af, s\u00e5 dit design ikke skal forst\u00f8rres, n\u00e5r vi s\u00e6tter det i produktion. Derudover er det en god id\u00e9, hvis du har billeder i dit design, at de er s\u00e5 store som muligt for at undg\u00e5 pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan ogs\u00e5 g\u00e5 an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.<\/span>\r\n<\/span>\r\n\r\nJeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad g\u00f8r jeg?<\/span>
Fylder dit design for meget til at blive uploadet p\u00e5 denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, n\u00e5r du har modtaget din ordrebekr\u00e6ftelse. Er filen s\u00e5 stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.<\/span>\r\n<\/span>\r\n\r\nHvad skal jeg skrive i bem\u00e6rkningsfeltet ?<\/span>
Bem\u00e6rkningsfeltet er beregnet til, at du kan udfylde eventuelle kommentarer til dit eget design. Feltet kan ogs\u00e5 anvendes, hvis du eksempelvis har fundet et skilt p\u00e5 vores hjemmeside, som du kunne t\u00e6nke dig, men du ikke lige kan finde det i den rette st\u00f8rrelse. S\u00e5 kan du notere varenummeret p\u00e5 det p\u00e5g\u00e6ldende skilt i dette felt, n\u00e5r du har valgt den \u00f8nskede st\u00f8rrelse til skiltet.<\/span>\r\n<\/span>\r\n\r\nHvordan bliver mit skilt sendt?<\/span>
Dit skilt vil som udgangspunkt blive sendt med GLS. Er skiltet meget stort, kan det ske, at det vil blive fragtet med andet fragtfirma.<\/span>\r\n<\/span>","featuredImage":"https:\/\/e-skilte.dk\/wp-content\/uploads\/Pladeskilt-i-alu-1024x690.png"}};