Varenummer lbl1 Kategori

Etiketter på rulle eller ark

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Etiketter på Rulle eller Ark:
Hos E-skilte kan du bestille dine egne etiketter på rulle eller ark, hvilket giver dig fuld kontrol over din mærkningsproces. Etiketterne fås både som etiketter på rulle med tryk eller som klistermærker på ark. Uanset om du har brug for etiketter til produkter, forsendelser, specialprojekter eller branding, leverer vi etiketter med dit eget personlige design.

Praktisk:
Vores etiketter på rulle er ideelle til større volumener og giver dig en problemfri måde at påføre etiketter på dine produkter. Du kan tilpasse størrelse og form efter dine nøjagtige krav. Etiketterne kan blandt andet anvendes som etiketter til flasker, etiketter med logo, navnemærker og så videre

Skræddersyet Identitet og Branding:
Med vores skræddersyede etiketter kan du skabe en unik identitet for dine produkter eller professionel branding for dine forsendelser. Tilføj dit logo, firmanavn, kontaktinformation eller anden relevant information for at differentiere dig fra konkurrencen og øge genkendeligheden.

Produceret i Danmark:
Alle labels bliver produceret på egen fabrik i Slagelse, hvor vi anvender de seneste teknologier for at sikre, at etiketterne fremstår professionelle. Vælger du etiketter på rulle, vil etiketterne blive printet på en særlig label printer, som printer i CMYK-farverne samt hvid, hvilket er med til at levere professionelle print-opgaver af jeres etiketter.