Varenummer lbl5 Kategori

Labels til fødevarer

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Labels til fødevarer med eget design fås enten på rulle eller som klistermærker på ark. Vi anbefaler, at I vælger labels til fødevarer på rulle, da det er lettere at arbejde med, og da I vil opnå den billigste stykpris. Vores fødevare labels kan både anvendes til den professionelle grossist eller til dig, der ønsker at lave din egen label til brug som gave. Her har du altså en god mulighed for at lave dine egne fødevare godkendte labels.

Når du bestiller fødevare labels med eget design hos E-skilte, får du et produkt i høj kvalitet, da vi anvender den seneste teknologi indenfor print af etiketter. Hos os kan du frit vælge farve på dine klistermærker uden en merpris. Du kan desuden også frit vælge formen på dine etiketter, om de skal være runde, firkantede eller konturskårede etiketter. Når du vælger dette produkt, er du garanteret et produkt i bedste kvalitet med lang holdbarhed.

Alle labels bliver produceret på egen fabrik i Slagelse, hvor vi anvender de seneste teknologier for at sikre, at etiketterne fremstår professionelle. Vælger du etiketter på rulle, vil etiketterne blive printet på en særlig label printer, som printer i CMYK-farverne samt hvid, hvilket er med til at levere professionelle print-opgaver af jeres logo etiketter.