Varenummer pp1 Kategori

Pladeskilt i PVC (Plastik) med eget design

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Personliggør dit budskab med et Pladeskilt i PVC

Ønsker du at fremstå professionelt og kommunikere klart til dine kunder eller gæster? Med et pladeskilt i PVC med eget design får du en effektiv og visuel måde at formidle dit budskab på. Uanset om du søger at forstærke dit brand, navigere kunderne rette vej, eller vise dine unikke tilbud frem, skaber et personligt pladeskilt i plastik den opmærksomhed, du har brug for.

Hvorfor vælge et PVC Skilt?

Dine behov for kommunikation er unikke, og et PVC pladeskilt er det optimale medie til at understøtte disse. Ikke alene er materialevalget holdbart og alsidigt, men et pladeskilt i PVC gør det muligt at implementere præcis dit ønskede design. Vores skilte er det perfekte lærred for din kreativitet – uanset om det er indendørs markedsføringsmateriale, skiltning eller informationstavler, du er ude efter.

Ubegrænsede brugsmuligheder

Med et PVC skilt med eget design, er mulighederne uendelige. Brug det til butiksskilte, infotavler, messestande eller som dekorativt element i kontormiljøet. Den opskummede PVC-kerne er både let og robust, hvilket gør det enkelt at placere hvor end, du ønsker at formidle dit budskab.

Højeste Kvalitet – Hver Gang

Vi hos e-skilte.dk tager stolthed i at levere skilte af højeste kvalitet. Når du uploader dit design – let og ukompliceret direkte på vores side – gennemgår vi det med omhu for at sikre, at det færdige produkt lever op til både dine og vores standarder. Du er sikret et pladeskilt i topkvalitet, som repræsenterer dig og din virksomhed bedst muligt.

Stilfuld og Praktisk

Et PVC pladeskilt er mere end blot et funktionelt element – det er også en stilfuld tilføjelse til enhver lokation. Med et moderne og rent design, sikrer du, at dit skilt fanger øjet og understøtter det professionelle image, som er essentielt i dagens erhvervsklima.

Bestil Nemt Online

Når du har dit skilt klar til produktion, er det en hurtig og let proces hos e-skilte.dk. Upload blot dit design, og vi tager os af resten. Din tilfredshed er vores prioritet, og derfor sikrer vi, at processen fra design til levering er problemfri og tilfredsstillelse. Vælg et pladeskilt i PVC fra e-skilte.dk, og bring dit personlige præg ud i verden.

Opdag hvor nemt og effektivt det er at kommunikere med et Pladeskilt i PVC med eget design. Besøg e-skilte.dk allerede i dag og tag det første skridt mod et mere indbydende og professionelt udtryk.

Ofte spurgte spørgsmål om pladeskilte

Hvilken tykkelse plade skal jeg vælge?
Valget mellem en plastikplade eller en aluminiumsplade handler ofte om, hvor dit skilt skal sidde, og hvor lang holdbarhed skiltet skal have. Skal skiltet sidde udendørs, anbefaler vi som udgangspunkt altid en aluminiumsplade. Aluminiumspladen har meget længere holdbarhed sammenlignet med plastikplader, da de kan tåle selv ekstreme temperaturer, og de ikke bukker lige så let som plastik.

Hvor lang holdbarhed har mit skilt?
Alle vores skilte holder i flere år uden at blive påvirket af vind, vejr eller sollys. Alle vores skilte bliver lamineret med en særlig laminat, som både er UV beskyttende, og som beskytter skiltet mod skræmmer og ridser. Alle vores skilte er dækket af reklamationsretten de første 2 år.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv montering af dit design på skiltepladen. Når vi producerer dit skilt, bliver dit design printet på en folie, hvorefter folien monteres på skiltepladen, som slutteligt bliver skåret ud i den rette størrelse.

Hvilket tilbehør anbefales til mit skilt?
Ønsker du tilbehør til din skilteplade, har vi et stort sortiment under vores tilbehør. Det kan eksempelvis være lave galgerskiltestænger eller andre typer skiltestandere. Vælger du en af vores lave galger, bør du vælge din skilteplade, der passer til den pågældende galge.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på din skilteplade. Du skal dog være opmærksom på, at det ved meget stort skilte kan være kan være nødvendigt at dele dit design ud på flere plader, som derefter skal sættes sammen, når I monterer skiltepladen. Vores plader er cirka 1200 x 2400 mm. Er dit design større end dette, vil dit design blive delt ud på flere plader.

Hvordan skal jeg designe mit skilt?
Når du designer dit skilt, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvad skal jeg skrive i bemærkningsfeltet ?
Bemærkningsfeltet er beregnet til, at du kan udfylde eventuelle kommentarer til dit eget design. Feltet kan også anvendes, hvis du eksempelvis har fundet et skilt på vores hjemmeside, som du kunne tænke dig, men du ikke lige kan finde det i den rette størrelse. Så kan du notere varenummeret på det pågældende skilt i dette felt, når du har valgt den ønskede størrelse til skiltet.

Hvordan bliver mit skilt sendt?
Dit skilt vil som udgangspunkt blive sendt med GLS. Er skiltet meget stort, kan det ske, at det vil blive fragtet med andet fragtfirma.