Advarselsskilte

Alle varer i kategorien

59,00 kr.
59,00 kr.
79,00 kr.
59,00 kr.
59,00 kr.

Krav om anvendelse af advarselsskilte

Der gælder bestemte forskrifter og krav fra arbejdstilsynet vedrørende brug af advarselsskilte, som man skal være opmærksom på. Advarselsskilte skal bestå af to farver: sort piktogram på gul bundfarve, hvor bundfarven skal dække halvdelen af overfladen. Skiltet skal være udformet som trekant. Alle vores advarselsskilte overholder arbejdstilsynets forskrifter.

Korrekt placering af advarselsskilte

Når du vælger at skilte med et advarselsskilt skal du være opmærksom på skiltets placering. Alle sikkerhedsskilte, herunder advarselsskilte skal placeres i en højde, der gør, at skiltet er synlig fra alle synsvinkler. Der må ikke være blinde vinkler eller andre forhindringer, der blokerer for udsyn til skiltet. Skilte skal placeres i et velbelyst og let tilgængeligt område. Hvis der af en årsag ikke er nok naturlig lys omkring skiltet, er man lovmæssigt forpligtet til anvende selvlysende farver eller reflekterende materialer. Advarselsskiltet skal tages ned, når det det har tjent sit formål. Du kan læse mere om krav til advarselsskilte på arbejdstilsynets hjemmeside.

Tilbehør til dine advarselsskilte

Vi tilbyder forskelligt ophængstilbehør, når man vælger at købe plast eller aluminium advarselsskilte.

På vores shop har du mulighed for at vælge mellem følgende tilbehør afhængigt af dit behov.

  • Skiltestang og skiltespyd i forskellige størrelser.
  • Beslag inkl. huller.
  • Klæb og dobbeltklæbende skumpuder.
  • Afstandsstykker i rustfrit stål.
  • Skruer
  • Envejsskruer

Typer af advarselsskilte

Hos E-skilte har vi et bredt sortiment med 250 mest brugte standard advarselsskilte, der dækker de fleste behov, som f.eks glat overflade, truck kørsel, brandfare, trykflasker fjernes ved brand, farlig elektrisk spænding og mange andre. Advarselsskiltene er sorteret efter de mest populære og mest efterspurgte typer. Du kan købe dem i forskellige materialer, såsom klistermærker, plastik eller aluminium.

Klistermærker:

Hvis klistermærket skal monteres på en glat overflade såsom vinduer eller døre, anbefaler vi, at man køber et klistermærker med “normal klæb”. Ved montering af klistermærker på ru overflader, som beton, mursten eller træ, anbefaler vi, at man vælger et klistermærke med “ekstra klæb.” Som den sidste mulighed har vi “klistermærker til gulv”, som produceres i en særlig slidstærk kvalitet og er ekstra klæbende og bruges udelukkende til gulv skiltning.

Plastik:

Vores plastikplader egner sig udelukkende til indendørs brug og er 100% genanvendelige. Ligesom klistermærker har du også her mulighed for at vælge mellem 3 forskellige typer af plastplader.:

Plastik 1 mm. plade er let bøjelig og egner sig bedst til indendørs brug. Dette er vores billigste pladevalg. Monteres på væg eller anden bagplade. Plastik 3 mm. plade er bedst egnet til indendørs brug og er vores mest populære pladevalg. Monteres på væg eller plade. Plastik 5 mm. plade er den tykkeste og mest solide plade. Dette er vores premium pladevalg. Monteres på væg eller plade.

Aluminium:
  • Aluminium 1 mm. plade er let bøjelig og har lav vægt. Egnet til montering på væg/hegn/plade.
  • Aluminium 2 mm. plade er vores mest populære aluminiumsplade og egner sig til skiltestænger.
  • Aluminium 3 mm. er vores premium plade, som er solid og stærk.

Høj kvalitet og hurtig levering

Vores målsætning gennem årene har altid været 100% kundetilfredshed. Derfor ved vi, at vores succes afspejles udelukkende gennem vores kunders kontinuerlig loyalitet. Alle medarbejdere er fuldt ud dedikerede til at levere den bedste service til alle vores kunder - nye som gamle. Med vores mange års erfaring er vi stolte over at kunne sige, at vi besidder alle de nødvendige værktøjer og kompetencer til at imødekomme vores kunders behov. Vi har den største samling af sikkerhedsskilte inklusiv advarselsskilte. Når du bestiller et advarselsskilt hos os, garanterer vi samtidig et skilt i høj kvalitet, der holder i rigtig mange år.