Varenummer lbl2 Kategori

Etiketter med logo

PNG, JPG, SVG og PDF
Remove
?Vi hjælper dig med opsætningen af dit klistermærke. Du skal typisk vælge grafisk assistance, hvis du ikke selv har mulighed for at lave dit design print-klart.
0,00 kr.
  • Pris inkl. moms: 0,00 kr.

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Etiketter med logo fås som etiketter på rulle eller som klistermærker på ark. Etiketter med logo er oplagte til anvendelse som promoveringsmateriale på eksempelvis forsendelsespakker eller til anden indpakning af varer.

Når du bestiller labels med logo hos E-skilte, får du et produkt i høj kvalitet, da vi anvender den seneste teknologi indenfor print af labels. Hos os kan du frit vælge farve på dine klistermærker uden en merpris. Du kan desuden også frit vælge formen på dine etiketter, om de skal være runde, firkantede eller konturskårede etiketter. Når du vælger dette produkt, er du garanteret et produkt i bedste kvalitet med mange års holdbarhed.

Alle labels bliver produceret på egen fabrik i Slagelse, hvor vi anvender de seneste teknologier for at sikre, at etiketterne fremstår professionelle. Vælger du etiketter på rulle, vil etiketterne blive printet på en særlig label printer, som printer i CMYK-farverne samt hvid, hvilket er med til at levere professionelle print-opgaver af jeres logo etiketter.