Exitskilte

Viser alle 36 resultater

Med vores skilte kan du altid finde nødudgangen

Red liv med exit skilte i din bygning, som sikrer, at alle kan finde ud i tilfælde af brand. Det kan være vanskeligt for mange at bevare roen i livstruende situationer, men med flugt- og nødudgangsskilte guides alle ud af bygningen og i sikkerhed uden panik over ikke at kunne finde udgangen. Derfor er et skilt er ofte ikke nok, hvis det er en stor bygning med flere etager.

Vores skilte fås blandt andet med piktogrammer, der passer til skiltets henvisning. Piktogrammet vil sørge for at få skiltets budskab til at træde frem og guide dine kunder eller medarbejdere i den rigtige retning, væk fra faren. Vi har de klassiske grønne skilte med en hvid figur eller pil, som leder mod udgangen. Ligeledes fortæller pilene på skiltene, hvilken retning, som nødudgangen findes i. Du er altså helt sikker på, at selv udlændinge og turister vil kunne forstå din skiltning.

Vi har et stort udvalg af exit skilte hos E-skilte. Sortimentet spænder bredt og indebærer skilte i forskellige størrelser og formater. Alt produceres i kvalitetsmaterialer og til hvert enkelt ordre, så du får et skilt lige efter dine ønsker. Har du nogle bemærkninger, så kan du tilføje dem til din bestilling. Alt bliver produceret hos os selv, hvilket betyder, at alle skilte gennemgår en grundig proces under produktionen.

Alle varer i kategorien

59,00 kr.
69,00 kr.