Farligt gods skilte

Husk skiltet, hvis du opbevarer eller kører med farligt gods.

Invester i farligt gods skilte og advar andre om den potentielle eksplosionsrisiko, der er ved opbevaring af fagligt gods. Det er den bedste mulighed for at mindske risikoen for alvorlige uheld på arbejdspladsen, men også i trafikken. Skiltene er essentielle ved transport af farligt gods. Informer dine medbilister, så de ved, at det er vigtigt med afstand og ansvarlig kørsel.

Vores farligt gods skilte vil være en god løsning og er med til at sikre et højere sikkerhedsniveau. I vores brede sortiment har vi blandt andet GHS-skilte, LQ-skilte og mange flere. Alle skiltene er fremstillet af de bedste materialer og bliver produceret til hver enkelt ordre, så du modtager et skilt, der passer præcist til dit behov.

Flere af vores farligt gods skilte indeholder let genkendelige motiver, så eksempelvis andre bilister let kan tyde skiltets budskab. Derudover bliver alle skilte produceret hos os i E-skilte, hvilket betyder, at alle skiltene gennemgår en grundig proces under produktionen, så skiltet opnår den højeste kvalitet.

Alle varer i kategorien

59,00 kr.
69,00 kr.