Varenummer km1 Kategori

Klistermærker med eget design

0,00 kr.
?Der kommer print på begge sider af klistermærket. Det kan derfor både anvendes på indersiden eller ydersiden af et vindue og ses fra begge sider.
?Dit klistermærke vil være reflekterende og lyser derfor særligt op, når der bliver lyst på det.
?Klistermærket er selvlysende og kan derfor ses i mørke i en tid, efter lyset blivet slukket.
0,00 kr.
Understøtter jpg, png, pdf, svg
Remove
?Vi hjælper dig med opsætningen af dit klistermærke. Du skal typisk vælge grafisk assistance, hvis du har uploadet et billede, der skal printes.
?Vi sender dig et billede af dit design, inden vi sætter klistermærket i produktion.
0,00 kr.
Øvrige bemærkning til dit skilt
  • Pris inkl. moms: 0,00 kr.

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Med vores klistermærker med eget design har du mulighed for at få dit eget design trykt som klistermærker. I vores sortiment af klistermærker har vi flere forskellige valgmuligheder, som du kan vælge mellem. Alle vores klistermærker kommer med et beskyttende lag laminat, som sikrer dit klistermærker med skræmmer og ridser. Derudover beskytter laminaten også mod UV-stråler, så dit skilt ikke bliver afbleget med tiden.

Ofte spurgte spørgsmål om klistermærker med eget design

Hvilken type klistermærke skal jeg vælge?
Typen af klistermærke afhænger helt af, hvordan dine klistermærker skal anvendes. Vores almindelige klistermærker er i meget høj kvalitet og har flere års holdbarhed grundet den UV-beskyttende laminat, som er påført klistermærkerne. Derudover har vi Klistermærker med ekstra klæb, hvor limen på klistermærket er ekstra kraftig. Ønsker du et klistermærke som skal sidde på gulvet, kan du med fordel vælge Klistermærke til gulv, som får en skridsikker laminat udenpå, så kunder eller gæster sikkert kan betræde klistermærket.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på dine mærker. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for dine klistermærker.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på dine klistermærker.

Hvordan skal jeg designe mine klistermærker?
Når du designer dine klistermærker, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres eller formindskes, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit klistermærke i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.