Varenummer km1 Kategori

Klistermærker med eget design

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør verden til din egen med klistermærker med eget design

Giv dine ejendele, pakker og meget mere et personligt præg med vores klistermærker med eget design. Med den frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker, er vores klistermærker det ultimative værktøj til at kommunikere din stil eller dit brand. Perfekte til både private og virksomheder, vores klistermærker er fænomenale til at tilføje det ekstra lille pift, der gør en verden til forskel.

Dit personlige præg

Vores sortiment byder på uendelige muligheder for selvudtryk. Uanset om det drejer sig om at tilføje et unik touch til dine personlige ejendele eller ønsket om at styrke dit firma’s brandgenkendelse, tilpasser vores klistermærker sig perfekt til din vision.

Ingen begrænsninger

Vil du have et smil på læben med humoristiske klistermærker til din kalender, eller ønsker du at fremvise dit elskede kæledyr på din laptop? Der er ingen grænser for, hvad du kan lave. Dit design er kun en upload væk og konverteringen fra PNG, JPG, SVG og PDF til et fysisk klistermærke bliver ikke nemmere.

For alle og enhver

Klistermærker er for alle! Brug dem til at tilføje charme til dine hjemmegjorte gaver, invitationer eller takkekort. For virksomheder kan de blive afgørende i markedsføringskampagner, produktemballering eller blot for at give et professionelt udseende til virksomhedsudstyr.

Kvalitet møder holdbarhed

Vi ved, at kvalitet betyder alt. Derfor sikrer vi, at alle klistermærkerne er robuste og kommer med en lamineret overflade, der beskytter mod skrammer, ridser og skadelige UV-stråler. Så kan du nyde din personlige design uden bekymringer.

Med vores online designværktøj bliver det ikke lettere. Skab, tilpas, og bestil – alt fra komforten af dit eget hjem. Opdag hvordan klistermærker med eget design kan ændre måden, du kommunikerer og udtrykker dig selv på.

Opdag dit kreative potentiale

Benyt chancen for at fortælle din historie på din måde. Udforsk dynamikken i farver og former, test nye idéer og skub grænserne for din fantasi. Med vores klistermærker er din næste fortælling kun ét design væk. Vælg kvalitet, vælg selvudtryk, vælg klistermærker med eget design hos E-skilte og gør verden til dit lærred.

Ofte spurgte spørgsmål om klistermærker med eget design

Hvilken type klistermærke skal jeg vælge?
Typen af klistermærke afhænger helt af, hvordan dine klistermærker skal anvendes. Vores almindelige klistermærker er i meget høj kvalitet og har flere års holdbarhed grundet den UV-beskyttende laminat, som er påført klistermærkerne. Derudover har vi Klistermærker med ekstra klæb, hvor limen på klistermærket er ekstra kraftig. Ønsker du et klistermærke som skal sidde på gulvet, kan du med fordel vælge Klistermærke til gulv, som får en skridsikker laminat udenpå, så kunder eller gæster sikkert kan betræde klistermærket.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på dine mærker. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for dine klistermærker.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på dine klistermærker.

Hvordan skal jeg designe mine klistermærker?
Når du designer dine klistermærker, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres eller formindskes, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit klistermærke i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.