Varenummer km1 Kategori

Klistermærker med eget design

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Dit Personlige Præg:
Med vores klistermærker med eget design har du mulighed for at få dit eget design trykt som klistermærker. I vores sortiment af klistermærker har vi flere forskellige valgmuligheder, som du kan vælge mellem.

Ingen Begrænsninger:
Med et klistermærke med eget design giver dig mulighed for at få præcis det, du ønsker. Uanset om det er personlige klistermærker til din computer, en pakke, eller måske endda humoristiske klistermærker til din daglige kalender, er der ingen begrænsninger for, hvad du kan få lavet. Det kan være dit kæledyr, dit firmalogo, et feriebillede eller noget helt fjerde.

Upload Dit Klistermærke:
Du kan uploade dine egne filer i formater som PNG, JPG, SVG og PDF for at opnå det ønskede udseende.

For Virksomheder og Private:
Vores klistermærker med eget design er ikke kun til virksomheder. Også private kan tilføje en personlig touch til deres ejendele eller begivenheder. Brug dem til at tilpasse invitationer, takkekort, festartikler eller blot for at udtrykke din personlige stil.

Kvalitet og Holdbarhed:
Hos E-skilte stræber vi efter at levere kvalitetsklistermærker, der er holdbare og lette at anvende. Alle vores klistermærker kommer med et beskyttende lag laminat, som sikrer dit klistermærker med skræmmer og ridser. Derudover beskytter laminaten også mod UV-stråler, så dit klistermærke ikke bliver afbleget med tiden.

Brug vores online designværktøj til nemt at tilpasse dine klistermærker. Udfold din kreativitet ved at tilføje dit eget design, logo, tekst eller billeder.

Ofte spurgte spørgsmål om klistermærker med eget design

Hvilken type klistermærke skal jeg vælge?
Typen af klistermærke afhænger helt af, hvordan dine klistermærker skal anvendes. Vores almindelige klistermærker er i meget høj kvalitet og har flere års holdbarhed grundet den UV-beskyttende laminat, som er påført klistermærkerne. Derudover har vi Klistermærker med ekstra klæb, hvor limen på klistermærket er ekstra kraftig. Ønsker du et klistermærke som skal sidde på gulvet, kan du med fordel vælge Klistermærke til gulv, som får en skridsikker laminat udenpå, så kunder eller gæster sikkert kan betræde klistermærket.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på dine mærker. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for dine klistermærker.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på dine klistermærker.

Hvordan skal jeg designe mine klistermærker?
Når du designer dine klistermærker, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres eller formindskes, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit klistermærke i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.