Sikkerhedsskilte til landbruget

Viser 1–40 af 65 resultater

Landbrugsskilte i samarbejde med SEGES

Vores sikkerhedsskilte til landbruget er udarbejdet af SEGES som et ensartet system med internationale symboler og farver. Systemet er lavet for at give let genkendelighed og dermed øge sikkerheden på arbejdspladsen.

Ifølge Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 af 17. juni 1994, skal der anvendes sikkerhedsskilte til landbruget for at vejlede, advare og instruere ansatte om eventuelle risici i dansk landbrug. Skiltene skal dermed være med til at sikre medarbejderne, så de kan agere under de rette foranstaltninger. Ifølge bekendtgørelsen er det arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at alle ansatte modtager præcis og korrekt information. Dette gøres let med den rette skiltning. Skiltene kan anvendes ved eksempelvis gylletanke, landbrugsmaskiner eller til korrekt vejledning af førstehjælp i landbruget.

Hos E-skilte har vi det fulde sortiment af landbrugsskilte, som er udarbejdet af SEGES. Skiltene er opdelt i advarselsskilte, forbudsskilte, påbudsskilte og plakater – alle som en del af skilte til sikring af medarbejdere i landbruget.

Alle skiltene bliver lavet i holdbare materialer af høj kvalitet, så de kan modstå landbrugsmiljøet og holde i mange år.

Alle varer i kategorien