Vinduesfolie

Vinduesfolie på mål til at begrænse indsyn

Folie til vinduer eller glas er løsningen til dig, som har vinduer og glasdøre mod gaden eller glaskontorer uden sløring. Undgå nysgerrige blikke med vinduesfilm mod indkig og afskærm uden brug af gardiner, så solen stadig kommer ind. Med den melerede eller matterede folie på vinduer eller glasvægge, får man langt mere privatliv samt fred og ro.

Vi har vinduesfolie både med og uden mønster, hvor du har mulighed for at skabe dit eget design og gøre det mere personligt. Du kan vælge mellem vores Premium eller Standard udgave. Vil du gerne have dit eget design på dine vinduer, så er det premium versionen, som du skal vælge. Ønsker du skæve vinkler, rundinger eller andre detaljerede udskæringer, kan du kontakte os for vejledning og pris.

Vi producerer vinduesfolie til lige præcis dit behov og efter dine mål. Dermed sparer du tid på at skære folien til, og du opnår et professionelt resultat. Den selvklæbende folie fremstilles af de bedste materialer og bliver produceret i højeste kvalitet. Alt  produceres hos os selv, hvilket betyder, at hele produktionen gennemgår en grundig proces.

Alle varer i kategorien