Varenummer vf1 Kategori

Vinduesfolie i specialmål

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Giv dit rum et eksklusivt touch med skræddersyet vinduesfolie i specialmål

Leder du efter en hurtig og effektiv løsning til at øge privatlivet og forbedre æstetikken i dine rum? Vores vinduesfolie i specialmål er designet til at møde dine præcise behov og skabe et elegant udtryk, som komplementerer ethvert rum. Vælg den sandblæste Silver vinduesfolie og nyd både skønhed og funktionalitet i en og samme løsning.

Tidløst design og alsidig anvendelse

Vores vinduesfolie forvandler dine vinduer og glasoverflader til sande kunstværker. Uanset om du vil opnå en fornemmelse af et sandblæst glas i dit kontor, badeværelse eller hjem, sikrer vores folie et resultat af høj kvalitet. Med sin stilfulde sandblæste Silver finish og dens alsidighed, er vinduesfolien perfekt til både privat og professionel brug.

Langvarig kvalitet, både indendørs og udendørs

Når du får monteret denne vinduesfolie indendørs, kan du forvente en holdbarhed på op til 5 år, mens en udendørs installation stadig sikrer dig op til 2 års kvalitet og elegance. Uanset hvor du vælger at anvende den, får du en løsning, der varer.

Enkel montering og ideel temperatur

Med en trykfølsom klæber er vores vinduesfolie udviklet til at sikre en brokdeløs montering – både tør og våd. For det perfekte resultat anbefales det, at folien monteres i en temperatur mellem 15°C og 32°C, sådan sikrer du det bedste vedhæft.

Skønhed og funktionalitet i ét

Udover at tilføje privathed og en unik stil til dine glasflader, kan denne vinduesfolie også fungere som en form for solafskærmning, hvilket reducerer lysindfaldet og mindsker genskin. Det kan hjælpe med at bevare dine møbler mod solblegning og skabe et mere behageligt indeklima.

Specialtilpasset til dine behov

Hos os har du mulighed for at få vinduesfolien i nøjagtigt de mål, du behøver. Vi sørger for at skære folien til, så den passer perfekt til dine vinduer eller glasoverflader. Vores kvalitetsmaterialer sikrer, at du får et professionelt udseende, uanset om det er til hjemmet eller arbejdspladsen.

Opgrader dit glas og vinduer med vores vinduesfolie i specialmål, og nyd en kombination af privatliv, skønhed og funktionalitet. Bestil i dag og tag det første skridt mod et mere privat og stilfuldt rum.

Ofte spurgte spørgsmål om vinduesfolie

Hvor lang holdbarhed har min vinduesfolie?
Vinduesfolien har flere års holdbarhed. Den reelle holdbarhed afhænger i høj grad af monteringen, og om du har valgt vores standard eller premium vinduesfolie.
Har du valgt premium, har folien en holdbarhed op til 7 år, og vælger du standard folien har den en holdbarhed på op til 5 år ved indendørs montering og 2 år ved udendørs montering.

Hvordan skal vinduefolien monteres?
Vinduesfolien bliver leveret med applikationstape, så du lettere kan montere folien. Vi anbefaler, at du køber en skilteskraber med, da det gør monteringen meget lettere. Vælgere du premium vinduesfolie, sikrer du dig også mod luftbobler under folien, da den har indbygget små kanaler, så du let kan skubbe boblerne ud til kanten af folien.

Kan jeg få print på min vinduesfolie?
Ja, det kan du godt. Det gælder dog kun for vores premiumfolie, da vores standard folie ikke kan printes på. Ønsker du print på din vinduesfolie, skal du kontakte os via kundeservice@e-skilte.dk.