Tomgang forbudt skilte

Skiltning til tomgang forbudt

Er du generet af biler eller andre køretøjer, som holder i tomgang? Så kan et af vores mange tomgang forbudt skilte være løsningen på dit problem. I Danmark er det ikke tilladt at holde i tomgang i længere perioder af gangen. Derfor er det vigtigt, at bilister overholder dette. En bil i tomgang sender langt flere giftige gasser og partikler ud i luften end en kørende bil. Det brændstof bilerne udleder, når de holder i tomgang giver mange luft- og lugtgener for personer i nærområdet.

Vi har i vores store sortiment af tomgang forbudt skilte et bredt udvalg af skilte, der vil opfordre alle til at slukke deres motor og ikke holde i tomgang. Flere af vores skilte indeholder let genkendelige motiver eller tekst, så bilister nemt kan tyde skiltets budskab. Vi har også skiltene på forskellige sprog, hvis du bor i områder med meget internationel færdsel.

Derudover bliver alle skilte produceret hos os i E-skilte. Det betyder at alle skiltene gennemgår en grundig proces under produktionen, så skiltet opnår den højeste kvalitet.

Alle varer i kategorien