Institutionsskilte

Skilte til institutionen

Skoler og institutioner er store områder, som ofte kan have behov for mange forskellige informationsskilte. Institutionsskilte kan benyttes som vejvisere ud til klasseværelser, biblioteker, kantinen eller toiletterne. Skilte med tekst, billeder eller piktogrammer gør det nemt og forståeligt for selv de yngste.

Det kan også være nødvendig med skoleskilte, som gør bilister opmærksomme på, at de kører i et skoleområde. Navneskilte til klasseværelser eller nummereringssystemer gør det nemt for selv besøgende at finde rundt på området. Hos E-skilte har vi et stort udvalg af mange forskellige skilte til skoler og andre institutioner, der passer til enhver lejlighed. Skal du instruere børn i, hvordan man vasker hænder, hvor der må køres på løbehjul eller spilles boldspil? Så er et af vores institutionsskilte løsningen.

Alle vores skilte bliver produceret af de bedste materialer og fremstilles til hver enkelt ordre. Er der et skilt du står og mangler til din skole eller institution? Skriv eller ring endelig til os og vi får designet netop det skilt, som du har brug for.

Alle varer i kategorien

59,00 kr.
69,00 kr.