Facilitetspiktogrammer

Piktogrammer til mange formål

Vi har et kæmpe udvalg af facilitetspiktogrammer i mange forskellige afstøbninger.  Mangler du piktogrammer til din virksomhed eller til privat brug? Vi har helt sikkert det, som du står og mangler. Et facilitetspiktogram benytter sig af simple, universelle symboler og kan derfor forstås af alle. Perfekt til skilte.

Sørg for at skilte med de korrekte informations- og forbudsskilte, så ansatte og besøgende er helt bevidste om regler og faciliteter, som er på området. Det kan være toiletskilte, cykelparkeringsskilte, rygning forbudt skilte, videoovervågning og mange flere. Gør det hele lidt nemmere for alle og benyt skilte med facilitetspiktogrammer.

Køb dine facilitetspiktogrammer hos os. I vores udvalg er der omkring 400 forskellige slags, der alle har deres egen henvisning. Alle piktogrammerne er lavet i kvalitetsmaterialer og bliver produceret til hver ordre. Facilitetspiktogrammerne fås i forskellige størrelser og materialer, så du får et skilt, der passer til netop dit behov og monteringsønsker. Piktogrammerne som klistermærker er eksempelvis meget populære, da de er lette at montere uden behov for yderligere værktøj.

Alle varer i kategorien