Ex zone skilte

Viser alle 11 resultater

Øg sikkerheden på din arbejdsplads

Gør ansatte og andre besøgende opmærksomme på Ex zoner med vores ex zone skilte og undgå ulykker på arbejdspladsen. En Ex zone er en zone, som er udsat for særlige eksplosionsfarer. Det kan eksempelvis forekomme ved en tilstedeværelse af farlige gasser, dampe eller farligt støv. Det er afgørende, at I bruger advarselsskilte, der advarer alle inden de bevæger sig ind på området. Skiltene sørger for at alle agere korrekt efter reglerne og dermed undgå alvorlige og potentielt livsfarlige situationer. Skiltene dækker over flere forskellige zoner, henholdsvis 0, 1, 2, 20, 21 og 22. Du kan læse mere om de forskellige zoner længere nede på siden.

Hos E-skilte har vi mange forskellige typer skilte til formålet. Vi producerer Ex zone skilte i den bedste kvalitet og fremstiller alt til hver enkelt ordre. På denne måde får du et skilt, der passer til netop dit behov. De fremstilles af de bedste materialer og bliver produceret i højeste kvalitet til hver enkelt ordre. Alt bliver produceret hos os selv, hvilket betyder, at alle skiltene gennemgår en grundig proces under produktionen.

Alle varer i kategorien


EX-zone 0 - Et område, hvor den eksplosive atmosfære forekommer grundet af blanding af farlige gasser, dampe eller farligt støv.

EX-zone 1 - Området umiddelbart omkring EX-zone 0, hvor der er en sandsynlighed for, at der er en tilstedeværelse af de ovennævnte risici.

EX-zone 2 - Området, der omgiver EX-zone 0 og 1, hvor der under normale omstændigheder ikke forkommer farlige stoffer, men hvor der ved en eksplosiv atmosfære, vil være risiko i en kort periode

EX-zone 20 - Denne zone er et område, hvor der er en eksplosiv atmosfære grundet en sky af brændbart støv, som er til stede konstant, i længere perioder eller regelmæssigt.

EX-zone 21 - Zone 21 er et område, hvor der er en stor mængde af farligt støv. Det kan typisk være i områder omkring en container med farlige støv-blandinger.

EX-zone 22 - Denne zone er et område, hvor der under normale omstændigheder ikke er fare for en eksplosiv atmosfære grundet en sky af brændbart støv, men hvor der ved en eksplosiv atmosfære, vil forekomme en sky af brændbart støv midlertidigt.