Ex zone skilte


EX-zone 0 - Et område, hvor den eksplosive atmosfære forekommer grundet af blanding af farlige gasser, dampe eller farligt støv.

EX-zone 1 - Området umiddelbart omkring EX-zone 0, hvor der er en sandsynlighed for, at der er en tilstedeværelse af de ovennævnte risici.

EX-zone 2 - Området, der omgiver EX-zone 0 og 1, hvor der under normale omstændigheder ikke forkommer farlige stoffer, men hvor der ved en eksplosiv atmosfære, vil være risiko i en kort periode

EX-zone 20 - Denne zone er et område, hvor der er en eksplosiv atmosfære grundet en sky af brændbart støv, som er til stede konstant, i længere perioder eller regelmæssigt.

EX-zone 21 - Zone 21 er et område, hvor der er en stor mængde af farligt støv. Det kan typisk være i områder omkring en container med farlige støv-blandinger.

EX-zone 22 - Denne zone er et område, hvor der under normale omstændigheder ikke er fare for en eksplosiv atmosfære grundet en sky af brændbart støv, men hvor der ved en eksplosiv atmosfære, vil forekomme en sky af brændbart støv midlertidigt.