Rygning forbudt skilte

Viser 1–40 af 62 resultater

Synliggør jeres rygeforbud

Har du brug for at kommunikere til andre i dit område, at det er forbudt at ryge i et bestemt område? Så er et af vores rygning forbudt skilte en god løsning. Vi har et stort sortiment af forskellige rygning forbudt skilte. Alle skiltene er fremstillet af allerhøjeste kvalitet og bliver produceret i de bedste materialer.

Afhængig af dine ønsker for montering, kan du vælge materiale, som passer til dit behov. Vores materialer er klistermærker, aluminiumsplader, plastik (PVC) og forskellige typer folie.

Du kan også vælge et A-skilt, hvis du har behov for, at skiltet let kan rykkes rundt, hvis rygeforbudet eksempelvis kun er midlertidigt.

Alle varer i kategorien

69,00 kr.

Røgfrit miljø

I Danmark har vi en lovgivning, hvor alle arbejdspladser er forpligtede til at forholde sig til lovgrundlaget for røgfrie områder. Loven siger bl.a., at der ikke må ryges indendørs på arbejdspladsen. Hvis der alligevel er ønske om at kunne ryge indendørs på arbejdspladsen, så skal dette foregå i en rygekabine eller et rygerum med gode udluftningsmuligheder og ventilation. Ved tilladt rygning i specielle rygekabiner/rygerum, er der krav om skiltning vedrørende sundhedsfaren ved rygning. Loven om rygning gælder alle former for arbejdspladser - herunder skoler, diverse institutioner, kollektive transportmidler, serveringssteder og alle andre steder, som offentligheden har adgang til. Læs mere om emnet på arbejdstilsynets hjemmeside eller på retsinformations hjemmeside.

Typer af skilte

Alle ‘rygning forbudt’ skilte som ses på denne side, kan bestilles i tre forskellige materialer: Selvklæbende klistermærker, plastplader i tre forskellige tykkelser (1 mm, 3 mm og 5 mm) og aluminiumsplader også i tre forskellige varianter (1 mm, 3 mm og 5 mm). Det er desuden også muligt at vælge ekstra tilvalg afhængig af, hvordan skiltet skal monteres, og hvor det skal monteres.

Vælg mellem følgende tilvalg:

  • Reflekterende skilte er velegnede til udendørs brug, hvor skiltet reflekterer, når der lyses på det.
  • Selvlysende skilte er velegnede til indendørs brug, hvor skiltet er efterlysende i en periode, efter lyset bliver slukket.
  • Antigraffiti skilte bliver belagt med en laminat, som gør at graffiti let vaskes af.
  • Dobbeltsidig betyder at skiltet printes på begge sider.
  • Klæb på forsiden egner sig til indvendig montering på ruden.