Tips & tricks

I dette afsnit vil vi præsentere dig for en række tips og tricks til service, vedligeholdelse og opsætning af skilte. Uanset om du har klistermærker, PVC- eller aluminiumsskilte, vil vi give dig værdifuld information om rengøring, herunder de bedste metoder, hyppighed og hvad du skal undgå.

Når det kommer til opsætning af skilte, vil vi dække både indendørs og udendørs skilte i forskellige materialer. Vi vil give dig gode råd, trin-for-trin vejledninger og endda videoinstruktioner, der kan hjælpe dig med at få dine skilte korrekt opstillet.

Vores mål er at sikre, at du får mest muligt ud af dine skilte, og at de forbliver i god stand i længst mulig tid. Ved at følge disse tips og tricks kan du forlænge skiltenes levetid og opnå det bedst mulige resultat i forhold til deres vedligeholdelse og opsætning.

Service og vedligeholdelse af skilte

I dette afsnit vil vi komme ind på service og vedligeholdelse af skilte. Dette omfatter alle vores skiltetyper så som klistermærker, PCV- og alluminiumskilte. Vi vil blandt andet komme ind på rengøringen, hvordan dette gøres bedst, hvor ofte det skal gøres og hvad man skal undgå. 

2 hænder holder nødudgangsskilt

Opsætning af skilte

I dette afsnit vil vi komme ind på opsætning af de forskellige skilte. Dette kan både være inden- og udendørs skilte i alle former for materialer. Vi kommer med gode råd, trin for trin- og videoguides. 

Billede af, at en ny etikette bliver sat på en vinflaske