Mæglerskilt, 60×30 cm

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Professionelt mæglerskilt til effektiv ejendomsfremvisning

Mærk forskellen og øg synligheden af dine ejendomme med vores Mæglerskilt. Med en størrelse på 60×30 cm er dette skilt designet til at fange potentielle køberes opmærksomhed, og kommunikerer dit budskab klart og professionelt. Ved bestilling har du mulighed for selv at definere skiltets udseende ved at sende os dit design, eller vælge et af vores gennemtænkte standard designs.

Optimal eksponering i øjenhøjde

Dit valgte Mæglerskilt vil blive et centralt punkt i din salgsstrategi. Det perfekte format på 60×30 cm sikrer, at potentiale købere nemt kan se informationer fra en afstand, og i øjenhøjde, hvilket giver den bedste læseoplevelse og opppebaret interesse.

Skab en unik præsentation

jeblikkelig genkendelighed er afgørende i det konkurrenceprægede ejendomsmarked. Derfor tilbyder vi en personaliseret løsning, hvor du har fuld kontrol over skiltets udseende. Husk blot at sende din design til kundeservice@e-skilte.dk med dit ordrenummer, og vi sørger for at dit skilt bliver præcis som ønsket.

Lavet på materialer af høj kvalitet

Vi ved, at dit mæglerskilt ikke bare skal se godt ud – det skal holde. Vores skilte er fremstillet af udvalgte materialer, der garanterer lang holdbarhed under alle vejrforhold. Dette sikrer, at dit budskab står skarpt og klart, lige meget om solen skinner, eller regnen falder.

Brug i mange sammenhænge

Et Mæglerskilt er en alsidig løsning der kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Uanset om skiltet skal stå ved en åben hus-visning, en byggeplads, eller som vejviser i et boligkompleks, så er effekten sikker – et professionelt look der signalerer kvalitet og troværdighed.

Boost din ejendomsmarkedsføring nu

Med dette Mæglerskilt, øger du ikke kun chancen for at fange forbipasserendes opmærksomhed – du udstråler også professionalisme og øger troværdigheden omkring den ejendom du markedsfører. Vælg det skarpe valg for din forretning og bestil allerede i dag – så tager vi os af resten.

Når det kommer til salg af fast ejendom, skaber første indtryk det stærkeste aftryk. Gør det første indtryk tælle, med et mæglerskilt designet til succes.

Ofte spurgte spørgsmål om mæglerskilte

Hvor stort er mit mæglerskilt?
Størrelse på dit mæglerskilt afhænger helt af den størrelse, du vælger. Når du bestiller et mæglerskilt, er det altid en 3 mm PVC plade, der følger med i prisen.

Hvor lang holdbarhed har mit mæglerskilt?
Alle vores skilte holder i flere år selv i vind, vejr eller sollys. Alle vores skilte bliver lamineret med en særlig laminat, som både er UV beskyttende, og som beskytter skiltet mod skræmmer og ridser. Alle vores skilte er dækket af reklamationsretten de første 2 år.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv montering af dit design på skiltepladen. Når vi producerer dit skilt, bliver dit design printet på en folie, hvorefter folien monteres på PVC pladen, som slutteligt bliver skåret ud i den rette størrelse.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Da dit skilt skal sidde i en holder, er vi nødt til at begrænse udvalget af størrelse på netop dette skilt.

Hvordan skal jeg designe mit skilt?
Når du designer dit skilt, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvad skal jeg skrive i bemærkningsfeltet ?
Bemærkningsfeltet er beregnet til, at du kan udfylde eventuelle kommentarer til dit eget design. Feltet kan også anvendes, hvis du eksempelvis har fundet et skilt på vores hjemmeside, som du kunne tænke dig, men du ikke lige kan finde det i den rette størrelse. Så kan du notere varenummeret på det pågældende skilt i dette felt, når du har valgt den ønskede størrelse til skiltet.

Hvordan bliver mit skilt sendt?
Dit skilt vil som udgangspunkt blive sendt med GLS.