Handelsbetingelser

Følgende betingelser gælder for alle handler på www.e-skilte.dk samt via telefon eller mail hos E-skilte ApS

Virksomhedens (juridiske) navn: E-skilte ApS 
CVR nr. 38 36 79 86

Adresse: Kongstedvej 2B, 4200 Slagelse  
E-mail: kundeservice@e-skilte.dk 

Tlf. nr.: (+45) 82 82 30 84

Bank: Spar Nord – Kontonr.: 9383 / 2050031155 
IBAN-nr.: DK0993832050031155 – SWIFT-kode: SPNODK22 
Etableringsår 2010 

 

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb 
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på e-skilte.dk. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail til kundeservice@e-skilte.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf. (+45) 82 82 30 84. 
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og evt. medsende din ordrebekræftelse. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Varer fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som tydeligt er personligt tilpasset, herunder, men ikke begrænset til, varer tilpasset med tekst, logo, nummerplade, billede, navn eller lignende.
Tjenester relateret til design og tegnearbejde, herunder specialdesign og rentegning af logoer, hvor forbrugeren udtrykkeligt har godkendt igangsættelsen af disse tjenester. Dette gælder uanset om ordren er afgivet og bekræftet via hjemmesiden eller via e-mail.
Der ydes ingen returret på print-selv-produkter, når produktet er sendt til kunden.

Returnering – Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 
E-skilte.dk, Kongstedvej 2B, 4200 Slagelse 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Visse varer kan i kraft af deres art, ikke returneres med normal post. Dette gælder for skiltestænger og galger. 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse, eller som minimum en seddel hvor dine kontakte oplysninger samt dit ordre nr. er oplyst. Benyt evt. standardfortrydelsesformularen der kan findes nederst på denne side. 

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage 
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 
Vi anbefaler, at du så vidt muligt sender varen retur i den originale emballager, du har modtaget den i. 

Betaling retur /Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), senet 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
Den eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. 

Varen sendes til: 
E-skilte ApS, Kongstedvej 2B, 4200 Slagelse

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen. 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere varen personligt på overstående adresse.

 

Juridisk ansvar

Lovgivning for opsætning

Ønsker man at opsætte skilte eller markedsføring i det offentlige rum, bør man forud for opsætning undersøge de officielle regler og love for den type skiltning eller markedsføring, man ønsker at opsætte. Det vil i alle tilfælde være køberen og dermed personen eller virksomheden, der opsætter skiltet eller markedsføringen, der er ansvarlig for at indhente den information og tilladelse, der påkræves. E-skilte er blot leverandør af det fysiske produkt iht. ordren lagt af køberen. E-skilte påtager sig intet ansvar for eventuelle brud på gældende lovgivning ift. opsætning af skilte og markedsføring.

Forbehold for afvisning af ordrer

E-skilte forbeholder sig ret til at afvise ordrer med politiske budskaber, racisme, vold eller andre stødende budskaber. 

 

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Kontakt os på tlf. 82 82 30 84 eller  kundeservice@e-skilte.dk 
De fleste reklamationer kan godkendes pr. mail uden at vi skal have varen retur. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 
Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi betaler rimelige fragtomkostninger 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Kontakt os, hvis du ønsker at modtage en returlabel. 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
Vi tager ikke i mod forsendelser der er sendt ufranko (pr. efterkrav) og kan ikke refundere fragtomkostninger for denne type forsendelser. 

Varen sendes til: 
E-skilte.dk, Kongstedvej 2B, 4200 Slagelse

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen.
Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Vi har brug for disse informationer: 
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
Har du sendt en vare retur til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. 
I mailen får du oplysninger, om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

 

Persondatapolitik
Ved at benytte denne webside www.e-skilte.dk accepterer du, at E-skilte behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

E-skilte respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger som vi modtager. 

Hvis du ikke kan accepterer datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne webside. 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad gør vi med dem?  
For at du kan indgå aftale med os på E-skilte.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos E-skilte.dk og opbevares i fem år i henhold til gældende lovgivning, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder (databehandlere), som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandlerudelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret. 

Den dataansvarlige på www.e-skilte.dk er E-skilte ApS

Oplysninger afgivet til E-skilte.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. 

De kortoplysninger du indtaster ved håndteringaf online køb, bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. 
E-skilte.dk opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkonto numre eller lignende. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og du kan skrive til os herom via e-mail kundeservice@e-skilte.dk 

 

Nyhedsmail betingelser
Ved tilmelding af nyhedsmail accepterer du, at vi sender diverse markedsføringsmails med relevant indhold om vores virksomhed, produktsortiment og andet relevant markedsføring. Disse mails kan inkluderer nyheder, tilbud, inspiration, tabt kurv samt produkter som du måtte have vist interesse for i forbindelse med dit besøg på vores webshop. 

Formålet med udsendelsen af nyhedsmail er at give dig en god oplevelse af vores webshop, samt orienterer dig om aktuelle tilbud som måtte have interesse for netop dig.  

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail ved at klikke på afmeld linket nederst i nyhedsmailen, eller skrive direkte til os på følgende mail kundeservice@e-skilte.dk 

 

Cookies 
Hvad er en cookie? 
På e-skilte.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registeres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. 

Der lagres ikke persondata i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. 

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. 

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra E-skilte.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan man sletter cookies fra sin pc
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

På www.e-skilte.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter for dermed at skabe øget brugervenlighed.

Se desuden disse vejledninger fra de mest almindelige browsere:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik på E-skilte.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere e-skilte.dk. 

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
E-skilte.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.Har du spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på kundeservice@e-skilte.dk

 

Produktinformation 
På E-skilte.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til e-skilte.dk via kundeservice@e-skilte.dk 

 

Priser 
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. 
Der kan derfor forekomme prisændringer. 
Alle angivne priser er inklusive 25 % moms. 

 

Forbehold for ændringer 
E-skilte.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. 
Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. 

 

Alder 
Du skal være fyldt 18 år for at handle på e-skilte.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra din forældre. 

 

Bestilling 
På E-skilte.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. 
Når du handler med e-skilte.dk indgås aftaler på dansk. 
Vi sender dig ordrebekræftelse på mail  og hvis du ønsker, at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til kundeservice@e-skilte.dk. 

 

Betaling 
På E-skilte.dk kan der betales med: 
 – Kort: (Vi tager ikke kortgebyrer.)
Dankort 
eDankort 
Visa 
Visa Electron 
Visa / Dankort 
MasterCard 
  – Bankoverførsel (Vi skal gøre opmærksom på at denne betalingsform ikke er dækket af indsigelsesordningen.) 
 – EAN Faktura 
 – Faktura (+39,- kr. i fakturagebyr) 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra E-skilte.dk. 
Der kan ikke hæves et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. 
Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. 
Ved køb med Debet, VISA eller MasterCard reserveres beløbet ved bestilling af ordren og der kræves der 3D validering ved login i bank med NemID ved køb over 1.000,- kr. 
For alle handler der betales med kort, bliver beløbet først trukket fra din konto når ordren afsendes fra e-skilte.dk. 

 

Levering/Fragt
Ved køb over 599,- sender vi din ordre helt gratis til en GLS pakkeshop. (Bemærk at der må forventes ekstra leveringstid til ikke-brofaste øer.) 
Ved køb under 599,- koster fragten 49,- kr. for levering til GLS pakkeshop eller til en erhvervsadresse og 49,- kr. ved forsendelse til en privatadresse. 
Vi opfordrer dig til at være opmærksom på, om leveringsadressen er indtastet korrekt, da der ved omadressering af pakken pålægges et gebyr på 50,- kr. pr. pakke som efterfaktures. 

Leveringstider 
Vi producerer alle varer når de bestilles og der kan derfor forventes en leveringstid på 4-7 hverdage. 
Skulle leveringstiden af en eller anden grund blive forsinket, kontakter vi dig naturligvis så snart vi ved dette. 

 

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@e-skilte.dk 
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Forbrugerombudsmanden www.forbrugerombudsmanden.dk Islands Brygge 26, 2300 København S Tlf.: 70 20 25 37 (Hverdage 13-15) 
Center for Klageløsning www.forbrug.dk Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg

E-mærket 
e-skilte.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline , når du handler hos os.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk


Forbrugerombudsmanden www.forbrugerombudsmanden.dk Islands Brygge 26, 2300 København S Tlf.: 70 20 25 37 (Hverdage 13-15) 
Center for Klageløsning www.forbrug.dk Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg

E-mærket 
e-skilte.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline , når du handler hos os.

 

Misbrug: 
Misbrug af e-skilte.dk medføre til politianmeldelse.

 

Nyttige links: 
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service 
FDIH / Forbrugerrådet 
Forbrugerstyrelsen 
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker 
Forbrugerrådet 
Forbrugerinformation

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24.05.2018

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
E-skilte ApS
Kongstedvej 2B
4200 Slagelse
Danmark

E-mail: kundeservice@e-skilte.dk
Tlf. : 82 82 30 84

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________

Bestilt den:_________________________ Modtaget den:______________________

Forbrugerens navn:________________________________________________________

Forbrugerens adresse:______________________________________________________

Forbrugerens underskrift:_______________________________ Dato:________________