Rørbøjler til montering af skilt på galge

49,00 kr.54,00 kr.

Gør plads til et ekstra skilt i din galge med disse rørbøjler.
Når du bestiller produktet, skal du blot vælge den rette størrelse til din galge.

Afhængig af størrelse, bør du vælge 2 eller 4 stk til montering af dit skilt.

Der medfølger også skruer, når du bestiller dette produkt.

Varenummer va2 Kategorier ,

Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på skilte og tilbehør

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82 82 30 84

Optimer din signalering med universelle rørbøjler

Leder du efter en fleksibel og holdbar løsning til at montere dine skilte? Vores Rørbøjler til montering af skilt på galge er den perfekte løsning til at sikre, at dine skilte fanger opmærksomheden og står klart og tydeligt for alle, som passerer forbi. Uanset hvor du har brug for at kommunikere vigtig information, er disse rørbøjler vejen frem.

Universel anvendelighed

Vores rørbøjler er designet til alsidighed og kan anvendes i en lang række omgivelser, fra industriområder til offentlige pladser. Uanset om det drejer sig om sikkerhedsskilte, vejvisning eller informativ signalering, sikrer vores rørbøjler at dit budskab bliver leveret klart og professionelt.

Høj kvalitet, der varer

Med et sortiment af flere forskellige kvalitetsmaterialer sikrer vi, at din skilteløsning ikke blot er visuel tiltalende, men også holdbar og langvarig. Vores rørbøjler er modstandsdygtige over for de mest krævende vejrforhold, sikrer at dit skilt altid er læseligt, uanset vejret.

Plads til alle budskaber

Rørbøjlerne kommer i en størrelse, der passer til alle typer af skilte, hvilket betyder at din kommunikation ikke bliver begrænset af størrelsen på dit skilt. Fra mindre advarsler til store annoncer, findes der en rørbøjle, der passer til dit behov.

Øjeblikkelig effektivitet og synlighed

Med den rette skilteløsning formidler du ikke kun vigtig information, du skaber også en umiddelbar forståelse hos dem, der ser skiltet. Uanset om det er instruktioner, advarsler, eller salgsfremmende materialer, vil vores rørbøjler sikre, at dit skilt bliver bemærket.

Nemt og hurtigt montering

Vores rørbøjler er designet til at være lette at montere, så du hurtigt kan få dit skilt op at hænge. Med en enkel, men fast, montering kan du være sikker på, at skiltet holder sig på plads, og du undgår tidskrævende installationer.

Maksimal fleksibilitet

Ikke nok med at vores rørbøjler kan bruges i en bred vifte af indstillinger og med forskellige skiltetyper, de er også lette at skifte ud og omplacere, hvis dit behov ændrer sig. Det gør dem til en investering, der kan tilpasses fremtidige krav.

Opgrader din skiltesignalering i dag og sørg for, at dit budskab når ud til alle, klar og tydeligt, med vores Rørbøjler til montering af skilt på galge. Tilføj dem til din kurv nu og oplev forskellen i kvalitet og funktionalitet.

Størrelse

Ø48 mm, Ø60 mm