Hvornår skal man bruge et påbudsskilt?

E-skilte efterlever reglementer og forskrifter udarbejdet af arbejdstilsynet vedrørende design af påbudsskilte. Påbudsskilte er karakteriseret ved deres runde form og blå/hvid farve. Piktogrammet til et påbudsskilt skal være hvidt, mens farven omkring piktogrammet skal være blå og dække mindst 50% af skiltets baggrund.

Der findes mange forskellige påbudsskilte, og de fleste har det formål, at det hjælper, med at forebygge ulykker på en arbejdsplads.

Blandt det populæreste påbudsskilte som du også finder her på siden, kan der blandt andet nævnes:   “sikkerhedssko skilt”, “sikkerhedsbriller skilt”, “hovedværn skilt”,  beskyttelseshandsker skilt”, “høreværn skilt” og mange andre. 

Typer af påbudsskilte

Hvilket materiale skiltet skal laves i, afhænger hovedsagelig af, hvor skiltet skal placeres. Hos os er der mulighed for at vælge mellem tre forskellige materialer:

Selvklæbende Plast Aluminium

Hvis skiltet skal monteres på et vindue eller en dør, er det bedst at gå med det selvklæbende klistermærke med “normal klæb”.

Ved montering af skiltet på beton, mursten, træ eller andre lignende ru overflader er det ikke nok med et “normal klæb” varianten. Her anbefaler vi, at man vælger et klistermærke med “ekstra klæb”, der holder længe.

“Klistermærker til gulv” produceres i en særlig slidstærk kvalitet med ekstra klæb og bruges udelukkende til gulv skiltning.

Vores plastplader egner sig udelukkende til indendørs brug og er 100% genanvendelige.

Du kan vælge mellem tre tykkelser af plastplader; 1 mm, som er vores billigste variant, 3 mm, som er en stærkere plade og det mest solgte og en på 5 mm, som er vores premium plastplade og den mest robuste af de tre varianter. Alle plastplader monteres på væg/plade.

Aluminiumplader fås også i tre varianter:

Tilbehør til påbudsskilte

I vores sortiment tilbyder vi et bredt udvalg af ophængstilbehør til montering af plast eller aluminiumsskilte. Du har mulighed for at vælge mellem følgende tilbehør afhængigt af dit behov:

Skiltestang og skiltespyd i forskellige størrelser.

Påbudsskilte

Viser 1–40 af 235 resultater

Forebyg ulykker med et påbudsskilt

Har du brug for at kommunikere at der er et påbud der skal overholdes? Så er et af vores påbudsskilte den perfekte løsning. Alle vores skilte er fremstillet af de bedste materialer, og bliver alle produceret i allerhøjeste kvalitet. Alle vores skilte bliver derudover produceret til hvert enkle ordre, så du kan få alle dine ønsker opfyldt ang. farver og design mv.

Påbudsskilte hjælper med at forebygge ulykker på en arbejdsplads, da skiltene er med til at gøre medarbejderne opmærksomme på eventuelle risici og krav.

Vores skilte bliver lavet i højeste kvalitet, og dermed er du også sikret, at skiltet holder længe. Derudover er skiltene belagt med et folie, der beskytter skiltet mod UV-stråler, så skiltet ikke bliver blevet i solen.

Alle varer i kategorien