Varenummer vf2 Kategori

Premium vinduesfolie i specialmål med kanaler

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Premium vinduesfolie i sølv/grå med kanaler til let montering. Kanalerne i folien sikrer, at eventuelle loftbobler er lette at fjerne igen med vores folieskraber. Kanalerne gør, at luftboblerne lettere kan føres ud i kanten af folien, så du får en helt jævn overflade ved montering.

Denne vinduesfolie skal tørmonteres, hvilket betyder at der ikke skal anvendes sæbevand som ved andre vinduesfolier.

Denne folie har en holdbarhed på op til 7 år.

Ofte spurgte spørgsmål om vinduesfolie

Hvor lang holdbarhed har min vinduesfolie?
Vinduesfolien har flere års holdbarhed. Den reelle holdbarhed afhænger i høj grad af monteringen, og om du har valgt vores standard eller premium vinduesfolie.
Har du valgt premium, har folien en holdbarhed op til 7 år, og vælger du standard folien har den en holdbarhed på op til 5 år ved indendørs montering og 2 år ved udendørs montering.

Hvordan skal vinduefolien monteres?
Vinduesfolien bliver leveret med applikationstape, så du lettere kan montere folien. Vi anbefaler, at du køber en skilteskraber med, da det gør monteringen meget lettere. Vælgere du premium vinduesfolie, sikrer du dig også mod luftbobler under folien, da den har indbygget små kanaler, så du let kan skubbe boblerne ud til kanten af folien.

Kan jeg få print på min vinduesfolie?
Ja, det kan du godt. Det gælder dog kun for vores premiumfolie, da vores standard folie ikke kan printes på. Ønsker du print på din vinduesfolie, skal du kontakte os via [email protected].