Varenummer ck4 Kategori

Cykel klistermærker - Race

0,00 DKK
?Vælg mellem vores standardfarver.
?Her vil vi matche klistermærkernes baggrundsfarve op med din cykels farve. Farven kan afvige en smule.
0,00 DKK
0,00 DKK
Bemærkning til dine klistermærker
  • Pris inkl. moms: 0,00 DKK

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82823084

Disse klistermærker er vores race udgave af vores cykel klistermærker. Denne udgave ligner udgaven, som man ser hos de professionelle i fjernsynet. I valgmulighederne har du mulighed for at vælge et eller to flag på dine klistermærker. Vælger du med to klistermærker, vil dine flag sidde ved siden af hinanden. Klistermærkerne er lavet af blank vinyl folie med en beskyttende laminat ovenpå. Den beskyttende laminat sikrer, at dine klistermærker ikke falmer i farven på grund af UV-stråler. Der sikrer også mod skræmmer og ridser. De store mærker har en højde på 10 mm, og de små mærker har en højde på 8 mm.

FAQ

Hvilken størrelse kommer mine cykel klistermærker i?
Dine klistermærker kommer på et ark med 2 forskellige størrelser. De store klistermærker har en højde på 10 mm, og de små har en højde på 8 mm. Bredden afhænger af længden af dit navn.

Hvor lang tid kan jeg forvente, at mine klistermærker holder?
Dine klistermærker har flere års holdbarhed. Alle vores produkter bliver belagt med et beskyttede lag laminat, som sikrer mod UV-stråler, så mærkerne ikke falmer i farven.

Hvad gør jeg, hvis ingen af farverne passer til min cykel?
Hvis ingen af vores foruddefinerede farver passer til din cykel, kan du med fordel vælge transparent baggrund. Det vil sige, at baggrundsfarven er gennemsigtig, og man derfor kan se cyklens farve igennem på bagsiden.

Hvad gør jeg, hvis mit flag er ikke på listen?
Hvis dit flag ikke er på listen, kan du vælger Andet. Herefter kommer der et tekstfelt frem, hvor du kan skrive, hvilket flag du ønsker på dine klistermærker.

Hvor bliver mine klistermærker produceret?
Dine klistermærker bliver produceret på vores fabrik i Slagelse. Dine klistermærker bliver produceret i højeste kvalitet. Du er derfor sikret et produkt med mange års holdbarhed.