Varenummer ark1 Kategori

Klistermærker på ark

Dine klistermærker vil komme på et A4 ark. 📄

0,00 DKK
Understøtter jpg, png, pdf, svg
Remove
Bemærkning til dit skilt
  • Pris inkl. moms: 0,00 DKK

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82823084

Klistermærker på ark er oplagt til dig, der skal bruge mindre klistermærker i en stor mængde. Vores klistermærker på ark fås i forskellige udgaver. Papir labels anvendes typisk til storkøb, da der i prisen er inkluderet en pakke med 100 ark. Mængden af klistermærker på hvert ark afhænger af størrelse på dine klistermærker. Vælger du derimod varianten Klistermærke eller Klistermærker med ekstra klæb, så får du et ark med klistermærker, hvor kvalitet er særligt høj. Disse typer klistermærker kan både anvendes indendørs og udendørs. Klistermærkerne af denne type er lamineret med en særlig type laminat, som beskytter det grafiske på dine klistermærker mod afblegning i solen og mod skræmmer og ridser. Ønsker du derfor nogle klistermærker, som har lang holdbarhed, så bør du vælge enten Klistermærke eller Klistermærke med ekstra klæb.

Ofte spurgte spørgsmål om klistermærker på ark

Hvilken type klistermærke på ark skal jeg vælge?
Typen af klistermærke afhænger helt af, hvordan dine klistermærker skal anvendes. Vores papir labels er typisk til kunder, der skal bruge mange klistermærker. Det kan eksempelvis være kunder, der skal anvende mærkerne på kasser til mad eller til flasker. Vælger du derimod Klistermærker som materiale, så får du et produkt, som har lang holdbarhed, og som både kan tåle vind og vejr og solens UV-stråler uden at miste kvaliteten. Denne type klistermærker er til dig, der ønsker et produkt, der holder mange år. Ønsker du yderligere et produkt med ekstra kraftig lim, hvis du eksempelvis skal hænge klistermærket udendørs, så er Klistermærke med ekstra klæb det rette valg til dig.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på dine mærker. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for dine klistermærker.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse blandt vores foruddefinerede muligheder. Da du modtager et ark i A4 størrelse, er vi nødt til at begrænse antallet af klistermærker ud fra størrelsen på dine klistermærker.

Hvordan skal jeg designe mine klistermærker?
Når du designer dine klistermærker, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres eller formindskes, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit klistermærke i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.