Varenummer M12 Kategori

M12 – Lufthavn skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Find vej til lufthavnen med M12 Lufthavn skiltet

Er du på udkig efter en holdbar og tydelig vejvisning til den nærmeste lufthavn? Vores M12 – Lufthavn skilt er det ideelle valg for enhver lokalitet, der kræver klare instruktioner for rejsende, pendler og turister. Med den intuitive symbolik er det enkelt at følge skiltningen og nå frem til lufthavnen uden omveje eller forvirring.

Skab letgenkendelige retninger med M12 skiltet

M12 – Lufthavn skiltet spiller en afgørende rolle når det kommer til at guide folk sikkert og effektivt. Det er designet med en fremtrædende aspekt af refleks type 3, som lyser op i mørket og sikrer, at skiltet er tydeligt og let at genkende under alle lysforhold. Denne højintensive refleks sikrer, at rejsendes opmærksomhed fanges, selv ved høj fart eller i dårligt vejr, og fører dem sikkert i den rigtige retning.

En investering i sikkerhed og vejledning

Investering i M12 – Lufthavn skilt er en investering i sikkerhed og effektiv vejledning. Om det er for at forbedre trafikflowet, øge sikkerheden omkring lufthavnen, eller gøre det nemmere for lufthavnsgæster at navigere, er dette skilt en værdifuld tilføjelse til enhver infrastruktur.

Velegnet til en række lokationer

Uanset hvor dit behov for skiltning er – omkring komplekse kryds, på åbne veje, eller i tætbebyggede områder – er M12 – Lufthavn skiltet designet til at kunne anvendes effektivt. Dets robuste konstruktion og førsteklasses materialer sikrer lang levetid og god resistens over for vejr og vind.

Udtryk med klarhed

Det klare design og den internationale symbolik på M12 – Lufthavn skiltet gør det til en universel løsning for vejvisning. Dets evne til at kommunikere uden ord giver en umiddelbar forståelse hos alle trafikanter, hvilket er essentielt i et internationalt miljø som ved en lufthavn.

Med vores M12 – Lufthavn skilt, investerer du ikke kun i et produkt af høj kvalitet, men også i en løsning der sikrer smidighed og sikkerhed for dem, der er på farten. Gør rejsen lettere for passagererne allerede i dag ved at vælge det bedste skilt til jobbet. Bestil nu og tag dit første skridt mod bedre vejledning og sikkerhed.

Størrelse

30 x 30 cm., 50 x 50 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.