Take away skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Optimer din forretning med et effektivt take away skilt

Er du klar til at tiltrække flere kunder til din take away-service? Med vores professionelle take away skilt får din virksomhed synlighed og opmærksomhed fra forbipasserende og sultne kunder. Dette skilt er designet til at være et iøjnefaldende element, der hurtigt formidler budskabet om, at her kan kunderne bestille lækker mad til at tage med hjem.

Gør det let at bestille take away

For kunder på farten er det afgørende at kunne træffe hurtige beslutninger. Med et klart og synligt take away skilt gør du valget let for dem. Skiltet er et stærkt signal om dine tilbud og et tegn på convenience. Kunderne ved straks, at de har mulighed for at bestille hurtige og nemme måltider fra din butik.

Brug skiltet alle steder

Vores take away skilt er designet til at være alsidigt og kan bruges på en lang række steder. Placér det foran din restaurant, cafe eller butik, i vinduet, eller hvor det passer ind i netop dit forretningsmiljø. Skiltets fleksibilitet sikrer, at det bidrager positivt til din branding og markedsføring, uanset hvor det bliver brugt.

Materialer der holder

Når du investerer i et skilt, er det vigtigt, at det kan modstå hverdagens slitage og de skiftende vejrforhold. Derfor tilbyder vi take away skilte i forskellige holdbare kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og et fortsat professionelt look.

Fordele ved vores take away skilt:

  • Forøg Synlighed: Skab opmærksomhed omkring din take away-service dag som nat.
  • Professionelt Design: Et skilt der afspejler professionalisme og kvalitet.
  • Alsidig Anvendelse: Perfekt til enhver form for madforretning.
  • Kvalitetsmaterialer: Vælg imellem flere robuste materialer tilpasset dine behov.
  • Lang Levetid: Investér i et skilt, der holder og forbliver flot over tid.
  • Kundetiltrækning: Et skilt der effektivt tiltrækker og informerer dine kunder.

Gør det let for dine kunder at se, at de kan få deres favoritmåltider hos dig – bestil dit take away skilt i dag og mærk forskellen! Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte skilt, der passer til din forretnings unikke stil og behov. Opdag, hvordan det rette skilt kan optimere dine kunderes rejse fra sult til tilfredsstillelse.