Snestok med spyd og refleks

229,00 kr.

Varenummer afm13 Kategori

Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på skilte og tilbehør

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82 82 30 84

Gør vinteren sikrere med vores snestok med spyd og refleks

Er du træt af uoverskuelige vinterlandskaber, der skjuler vigtige afmærkninger som indkørsler, sving eller elbokse? Vores kraftige gule snestok er løsningen, der sikrer, at du aldrig mister orienteringen i sneen.

Vores snestok er det ultimative værktøj til at holde styr på dine vigtige områder under selv de mest krævende vinterforhold. Snestokken er designet til at stå imod vejrets styrker og hjælpe dig med at bevare overblikket hele vinteren.

Effektiv afmærkning med holdbarhed

Med en robust konstruktion er denne snestok med spyd og refleks en garanti for holdbarhed og synlighed. Den er fremstillet af højstyrkematerialer og udstyret med et svejset galvaniseret spyd, der nemt kan trædes ned i jord og stå stærkt hele vinteren. Dens kraftige gule farve og de reflekterende elementer sikrer, at den er synlig døgnet rundt, uanset vejret.

Den perfekte størrelse

Med en højde på 150 cm og en diameter på Ø40mm er denne snestok ideel til de fleste afmærkningsbehov. De dobbelte reflekser forstærker sikkerheden, da de giver ekstra synlighed i svagt lys og mørke. Denne snestok er ikke kun praktisk, men også designet til at være let at håndtere og installere.

Brug snestokken overalt

Uanset om du skal markere kanterne på din indkørsel, tydeliggøre afgrænsningerne af din ejendom eller sikre at fodgængere kan navigere sikkert, er vores snestok den ideelle løsning. Den kan anvendes ved privatboliger, virksomheder, parkeringspladser og alle andre steder, hvor snedække kan forårsage orienteringsproblemer.

Gør din og andres hverdag sikrere og mere overskuelig med vores pålidelige snestok. Investér i sikkerhed og synlighed i vintersæsonen − bestil din snestok med spyd og refleks i dag!

Vær forberedt på vinteren − gør dit udendørs areal tydeligt og sikkert med vores effektive snestok!