Afstandsstykker til skilte

19,00 kr.

Varenummer til07 Kategorier ,

Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på skilte og tilbehør

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82 82 30 84

Giv dit skilt det perfekte ophæng med afstandsstykker i rustfrit stål

Hæv niveauet for din visuelle kommunikation og skab en øjenfaldende effekt med vores rustfrie afstandsstykker til skilte. Med disse kvalitetsafstandsstykker får dit skilt en elegant svævende udseende, som sikrer, at dit budskab ikke bare ses – det opleves!

Elegant design møder funktionel styrke

Med en størrelse på 25 x 12 mm tilbyder disse afstandsstykker den perfekte balance mellem finesse og robusthed. De er designet til at placere dit skilt 21 mm fra væggen, hvilket skaber en diskret, men effektfuld ‘flydende’ effekt. Denne form for præsentation tiltrækker øjet og tilfører et professionelt præg til dit skiltrum.

Installationen er nem og ligetil – et 10mm hul er alt, hvad der kræves for at montere dit nye skilt med stil. Afstandsstykket sikres fast til væggen ved hjælp af den medfølgende skrue og rawplug. Intet besvær, kun et rent og professionelt udseende, der løfter din skiltning til nye højder.

Skån dit skilt med indbyggede gummiringe

Med omtanke for dit skiltes beskyttelse, er hvert afstandsstykke udstyret med to gummiringe. Disse ringe beskytter dit skilt på begge sider og forhindrer direkte kontakt med metallet, så du undgår ridser og andre skader på det skilt, du arbejdede hårdt for at designe.

Velegnet til alle miljøer

Uanset om du skal montere dit skilt indendørs eller udendørs, står disse afstandsstykker klar til at imødekomme dine behov. De rustfrie materialer sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejr og vind. Anbefalet til brug med plastik-, akryl-, eller aluminiumsskilte med en tykkelse på minimum 2 mm, garanterer vi, at dit skilt hænger sikkert og præsentabelt, hvor end du vælger at placere det.

Investér i et præsentations-element, der understøtter dit brand og kommunikerer din besked med en uvurderlig form for klasse. Med bare ét klik kan du opgradere din skiltning og vise din opmærksomhed på detaljen. Vælg vores afstandsstykker til skilte og se forskellen, det kan gøre for dit skiltes visuelle appel.

Bestil i dag og vær sikker på, at dit skilt ikke bare bliver bemærket – det bliver husket.