Camping forbudt skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør dine grænser klare med et “Camping forbudt” skilt

Er du træt af uønskede campister, der slår lejr på din ejendom? Ønsker du at holde din natur uberørt og sikre roen på dine arealer? Vores “Camping forbudt” skilt er designet til netop at imødekomme dit behov for at kommunikere tydelige grænser. Et sådant skilt er en effektiv måde at markere privat ejendom på og sikre sig imod den uorden og de gener, som uvelkomne campister kan forårsage.

En klar besked med visuel effektivitet

Med et klart symbol og tekst, er vores “Camping forbudt” skilt uundværligt for landejere, parkforvaltere og alle, der ønsker at beskytte deres private områder mod camping. Skiltet kommunikerer en enkel og ukompliceret besked, som alle kan forstå. Dette betyder, at du hurtigt og effektivt kan mindske risikoen for uønsket camping og de problemer, det kan medføre, såsom affald og støj.

Velegnet til ethvert miljø

Vores “Camping forbudt” skilt er designet til at modstå elementernes påvirkning. Det gør det ideelt til brug i en række forskellige miljøer – lige fra byparker til fjernere naturområder. Hvor end du ønsker at forbyde camping, kan dette skilt klare opgaven og det er holdbart under alle vejrforhold.

Indbydende og informativt uden at virke afskrækkende

Samtidig med at skiltet leverer en vigtig besked, bidrager det også til at skabe et trygt og indbydende miljø for alle besøgende, der respekterer reglerne. Vores design er velovervejet for at undgå at virke for afskrækkende, så det opfordrer til positiv adfærd og respekt for naturen.

Fleksible materialevalg for ethvert behov

Vi tilbyder vores “Camping forbudt” skilt i flere forskellige kvaliteter og materialer, hvilket sikrer, at du kan vælge præcis den løsning, der passer bedst til dit behov og dit miljø. Uanset om du leder efter et skilt til det bløde skovbund eller den hårde bygrænse, har vi den rette løsning til dig.

Sørg for at besøgende kender til dine regler og grænser – invester i et “Camping forbudt” skilt i dag og nyd freden på dit område uden bekymringer for uønsket camping. Køb nu og værn om din ejendom med klar og professionel kommunikation!

Vælg det rigtig materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave, fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærke

Premium kvalitets lamineret folie med normal klæber

Til montering på:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie med kraftig klæbeevne

Særlige egenskaber
Til montering på f.eks.: