Varenummer B3n16 Kategorier ,

Drikkevand piktogram skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Drikkevand Piktogram Skilt

Opdag en essentiel tilføjelse til enhver offentlig eller privat facilitet med vores Drikkevand Piktogram Skilt. Designet til at indikere rent, drikkeligt vand med et klart og universelt symbol, er dette skilt et uundværligt element i skiltning, der er forståeligt for alle, uanset sprog eller kultur. Vores skilt sikrer letgenkendelig markering af drikkevandsfaciliteter i ethvert miljø.

Hvorfor vælge vores Drikkevand Piktogram Skilt?

  • Universel kommunikation: Piktogrammet bruger et intuitivt design, der omgående informerer besøgende og ansatte, hvor de kan finde drikkevand.
  • Uendelige anvendelsesmuligheder: Perfekt til skoler, hospitaler, sportsfaciliteter, kontorer, offentlige bygninger og overalt hvor tilgængeligheden af drikkevand er nødvendig.
  • Høj kvalitet: Fremstillet i diverse robuste materialer, der garanterer lang levetid og modstandsdygtighed under alle forhold.
  • Øget gæstekomfort: Med dette skilt oplyser du dine gæster om, at deres hydreringsbehov er vigtige for dig, hvilket øger deres komfort og tillid til din facilitet.

Vigtigheden af klar skiltning

Vores Drikkevand Piktogram Skilt er mere end bare en skiltning. Det er et signal om omhu og service. I en tid hvor sundhed og velvære står højt på dagsordenen, understreger dette skilt din organisations engagement i besøgendes velbefindende. Det er også en afgørende indikator i nødsituationer, hvor hurtig adgang til vand kan være essentiel.

Et Skilt til Alle Miljøer

Lige fra indendørs til udendørs brug, vores Drikkevand Piktogram Skilt matcher problemfrit til den ønskede placering. Solide materialer sikrer at skiltets budskab forbliver tydeligt og læseligt, selv efter mange års brug, og dets tilpassede designs integrerer smukt med enhver infrastruktur.

Investering i Synlighed

Investere i Drikkevand Piktogram Skilt gavner ikke kun dem, der søger vand – det styrker også din organisations billede som et sted, der prioriterer gæsternes behov og komfort. Det er en lille detalje, der kan gøre en stor forskel, hvilket gør det til en værdifuld tilføjelse til din facilitets faciliteter.

Køb dit Drikkevand Piktogram Skilt i dag og tag et skridt mod højere service og gæstetilfredshed!

Vælg det rigtig materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave, fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærke

Premium kvalitets lamineret folie med normal klæber

Til montering på:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie med kraftig klæbeevne

Særlige egenskaber
Til montering på f.eks.: