Varenummer p206 Kategorier ,

Hold fast i gelænderet Hvid skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Skab en sikker atmosfære med et “Hold fast i gelænderet” skilt

Gør dine trapper og ramper sikrere for alle med det tydelige og funktionelle “Hold fast i gelænderet” hvid skilt. Dette skilt er designet til at formidle et klart budskab om sikkerhed og ansvar. Det er ikke kun en påmindelse for besøgende og ansatte om at passe på sig selv, men det viser også, at du som ejer eller administrator af arealet prioriterer sikkerheden højt.

Velegnet til ethvert område

Uanset om du driver en virksomhed, et indkøbscenter, en skole eller et hospital, er dette skilt et must-have. Dets universelle budskab om sikkerhed gør det ideelt til en række forskellige miljøer, herunder:

  • Offentlige institutioner
  • Erhvervsbygninger
  • Skoler og universiteter
  • Hospitaler og sundhedsfaciliteter
  • Hoteller og fritidscentre

Fremragende synlighed og holdbarhed

Dette skilt, der kommer i en klar, hvid finish, tilbyder fremragende synlighed, så budskabet kan ses og forstås fra en afstand. Fremstillet i en række højkvalitetsmaterialer, er skiltet bygget til at vare og modstå det daglige slid, det kunne være underlagt.

Kommunikerer tydeligt og effektivt

Med et enkelt blik kommunikerer dette skilt vigtigheden af at holde fast i gelænderet. Den klare instruktion hjælper med at forebygge ulykker ved at minde folk om at tage forholdsregler, når de bruger trapper eller ramper. Sikkerhedsforanstaltninger som dette skilt kan være afgørende i at skabe sikre passager i bygninger med trappetrin.

Let at installere på flere overflader

Vores “Hold fast i gelænderet” skilt er designet til nem installation. Dens mangfoldighed i materialer sikrer at skiltet både kan bruges indendørs og udendørs, og at det kan monteres på en række forskellige overfladetyper.

Invester i sikkerhed og ansvarlighed

Vælg dette essentielle sikkerhedsskilt for at bidrage til et sikkert miljø, der opfordrer til og fremmer ansvarlighed. Bestil dit “Hold fast i gelænderet” hvid skilt i dag og gør en positiv forskel i din bygnings sikkerhedsstandarder.

Mere end bare et skilt

Dette skilt er mere end bare en standard advarsel. Det er en investering i sikkerhedskultur og et tegn på omhu. Vis, at du går forrest i kampen for en sikrere hverdag – bestil dit skilt nu og tag det første skridt mod en tryggere fremtid for alle brugere af dine faciliteter.

Skab et sikkert og ansvarligt miljø med vores “Hold fast i gelænderet” hvid skilt – dit klare valg til sikkerhedskommunikation!

Vælg det rigtig materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave, fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærke

Premium kvalitets lamineret folie med normal klæber

Til montering på:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie med kraftig klæbeevne

Særlige egenskaber
Til montering på f.eks.: