Varenummer ad233 Kategorier ,

ADVARSEL! Kun autoriseret personel! skilt

Mængderabat

Når du køber mere end 1 stk. af det samme skilt giver vi mængederabat. Rabatten gælder kun skiltet og ikke ophæng dvs. der er ikke rabat på skiltestænger mv. rabatten glæder heller ikke på tilbehør eller messingskilte.

  • 2 stk. 10%
  • 5 stk. 20%
  • 10 stk. 30%
  • 25 stk. 40%
  • 50 stk. 50%
Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte
og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør din sikkerhed tydelig med et “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt

Skab en sikker og professionel atmosfære i din virksomhed med et tydeligt og informativt “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt. Dette skilt er ikke blot en simpel advarsel – det er en essentiel del af sikkerhedsprotokollen på enhver arbejdsplads, hvor adgang er begrænset til særligt udvalgt personale. Ved at installere dette skilt, sender du en klar besked til medarbejdere, besøgende og samarbejdspartnere om vigtigheden af at respektere adgangsbegrænsninger og sikkerhedsforanstaltninger.

Hvorfor vælge netop vores “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt?

  • Universel kommunikation: Vores skilt kommunikerer klart og universelt at området er afgrænset og kun tilgængeligt for dem med den rette autorisation.
  • Øget sikkerhed: Ved at gøre det klart, hvem der har adgang, hjælper skiltet med at forebygge potentielle sikkerhedsrisici, som uautoriseret adgang kan medføre.
  • Velegnet til mange lokationer: Perfekt til brug i alle typer virksomheder – lige fra industriområder til private kontorer, lagerbygninger, byggepladser og forskningsfaciliteter.
  • Kvalitetsmaterialer: Produceret i en række forskellige højkvalitetsmaterialer, sikrer vores skilte lang holdbarhed og tydelig visning under alle forhold.

Et tydeligt budskab der styrker sikkerheden

Med et “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt, etablerer du en umisforståelig grænse for adgang. Dette bidrager til både sikkerheden og beskyttelsen af følsomme områder i din organisation. Det er en day-to-day reminder for alle om vigtigheden af at følge virksomhedens sikkerhedsregler.

Langvarig og fleksibel løsning

Vi forstår betydningen af fleksibilitet i en foranderlig arbejdsverden. Derfor tilbyder vi dette essentielle sikkerhedsskilt i en række materialer der hver især garanterer varighed og tilpasning til netop dit behov.

Gør dit arbejdsområde sikrere og mere professionelt med vores “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt. Det er en lille investering i dag, der kan have en stor betydning for din virksomheds sikkerhed i fremtiden.

Tag intet for givet når det kommer til sikkerhed. Bestil dit “ADVARSEL! Kun autoriseret personel!” skilt i dag og sikr, at din virksomhed kommunikerer sine sikkerhedsregler klart og effektivt.

Vælg det rigtig materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave, fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærke

Premium kvalitets lamineret folie med normal klæber

Til montering på:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie med kraftig klæbeevne

Særlige egenskaber
Til montering på f.eks.: