Varenummer A17 Kategori

A17 – Fodgængerfelt skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør vejen sikrere med A17 – Fodgængerfelt skilt

Gå ikke på kompromis med fodgængernes sikkerhed – invester i et A17 – Fodgængerfelt skilt og marker tydeligt hvor fodgængerfeltet krydser vejen. Med dette skilt sikrer du, at bilisterne bliver advaret i god tid og kan agere ansvarligt på vejen. A17 skiltet er et essentielt element i trafiksikkerheden og en pålidelig vejledning for både bilister og fodgængere.

Forbedrer synligheden og forståelsen

Det ikoniske design af A17 – Fodgængerfelt skiltet er skabt for at fange opmærksomheden og formidle sin besked øjeblikkeligt. Når skiltet viser sig på vejen, er det en klar indikation af, at et fodgængerfelt nærmer sig. Det giver bilisterne mulighed for at forberede sig og fodgængerne tillid til, at deres overgangspunkt er kendt og respekteret.

Velegnet til en række miljøer

Intet sted er for trafikeret eller for stille for A17-skiltet. Det er designet til at kunne bruges på forskellige typer veje, fra bymidter til landlige områder. Fodgængerfeltet er en universel zone for sikker passage, og med dette skilt bliver det tydeligt markeret for alle trafikanter.

Langtidsholdbar kvalitet og refleksion

Kvaliteten af vores skilte kan ses både dag og nat, takket være refleks type 3 materialet, som er RA1 godkendt ifølge DS/EN 12899-1 standarden. Dets reflektive egenskaber sikrer, at skiltet er synligt selv under dårlige lysforhold og om natten, hvilket yderligere forbedrer trafiksikkerheden.

Gågadevenligt design

Dette skilt kan også blive en integreret del af din gågade-signatur. Med muligheden for at kombinere A17-skiltet med en undertavle med teksten “Gågade”, skaber du en klar og umisforståelig markering af fodgængerzoner i byens pulserende hjerte.

Opgrader trafikvejledningen og sikkerheden på dine veje i dag med et A17 – Fodgængerfelt skilt. Dets tydelige budskab og holdbare materiale sikrer, at du træffer en beslutning, der gavner alle på vejen i mange år fremover.

Størrelse

70 x 70 cm., 90 x 90 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail [email protected] for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.