Varenummer A36 Kategori

A36 – Bump skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

A36 – Bump skilt for Sikker Trafik

Giv bilisterne en klar besked og øg sikkerheden på dine veje med vores holdbare og tydelige A36 – Bump skilt. Velegnet til alle typer af veje, gader og parkeringspladser, hvor hastighedsdæmpende tiltag er nødvendige for at sikre en rolig og sikker færd for både bilister og fodgængere.

Effektiv Hastighedsregulering

Vores A36 – Bump skilt er nøje designet til at advare trafikanter om kommende bump, så de kan reducere deres hastighed i god tid. Et effektivt redskab i kampen for at nedbringe farten og dermed risikoen for ulykker på farlige strækninger.

Lynhurtig Advarsel, Dag-Nat

Med højreflekterende materiale af refleks type 3 (RA1 godkendt) sikres maksimal synlighed i alle vejrforhold. Dette gør skiltet yderst pålideligt, også når mørket falder på, og sikrer, at både nye og faste bilister på strækningen bliver advaret i tide hver gang.

Robust Kvalitet der Holder

Uanset om du søger en løsning til den travle byzone, boligområdet, skolevejen eller parkeringspladsen, er vores A36 – Bump skilt fremstillet i materialer af højeste kvalitet, der står imod både vind og vejr. Vælg mellem forskellige materialer, der alle er udvalgt til at sikre skiltets langvarige holdbarhed og tydelighed.

Du Vælger – Vi Leverer

Vi tilbyder A36 – Bump skiltet i en række forskellige materialer og dimensioner. Uanset behovet har vi løsningen, der passer til din situation.

Ideel Til Alle Trafikmiljøer

  • Skoler og legeområder
  • Boligområder
  • Industriområder
  • Parkeringsanlæg
  • Offentlige veje med særlige krav til hastighedsbegrænsning

Bestil dit A36 – Bump skilt allerede i dag og tag et vigtigt skridt mod en sikrere trafik i dit område.

Husk at placere skiltet korrekt, så det lever op til sin hensigt – at skabe en sikker trafik for alle. Vælg kvalitet, vælg synlighed, vælg sikkerhed – Vælg A36 – Bump skiltet fra vores webshop.

Størrelse

70 x 70 cm., 90 x 90 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.