Varenummer A42-1 Kategori

A42,1 – Flere sving, det første til højre skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

A42,1 anvendes på strækninger, hvor der er flere farlige og uoverskuelige vejsving, og hvor det første sving drejer til højre.

Skiltet er lavet i refleks type 3, som er RA1 godkendt i henhold til DS/EN 12899-1.

Bemærk, at skiltet ikke er DS/EN certificeret, og at det derfor ikke egner sig at blive opsat på offentlige veje.

Størrelse

70 x 70 cm., 90 x 90 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Hvilken størrelse skal jeg vælge?
Størrelsen af dit skilt afhænger i høj grad af, hvilken hastighedszone skiltet placeres i, og om det er i eller uden for bymæssig bebyggelse. De specifikke krav til det pågældende skilt og hastighedszone kan findes på Vejdirektoratets hjemmeside, og ellers kan vi vores kundeservice kontaktes på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle officielle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger kravene fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister.
Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1.
Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.