Varenummer B11 Kategori

B11 – Ubetinget vigepligt skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Skab sikkerhed på vejen med B11 Ubetinget vigepligt skilt

Når du vil sikre tydelig vejledning og forebygge ulykker i trafikken, er et B11 Ubetinget vigepligt skilt et essentielt valg. Vores skilt er designet til at fange trafikanternes opmærksomhed og klart indikere, at der skal gives ubetinget vigepligt ved kørsel ind på eller over en vej. Dette skilt er en kritisk faktor for at skabe en sikker og velfungerende trafiksituation, hvor alle kan føle sig trygge.

Høj synlighed i al slags vejr

Med en konstruktion i refleks type 3 materiale, sikrer vi, at vores B11 skilt ikke kun er synligt om dagen, men også lyser klart op i mørket. Reflekterende materialer af høj kvalitet, som er RA1 godkendt i henhold til DS/EN 12899-1, gør skiltet ideelt til anvendelse i alle vejrforhold, øgende sikkerheden for alle trafikanter.

Velegnet til mange situationer

Vores B11 skilt kan bruges i en bred vifte af trafiksituationer, inklusiv men ikke begrænset til:

  • Ved vejkryds, hvor ubetinget vigepligt er påkrævet
  • I forbindelse med trafiksaneringer og nyetablerede veje
  • Ved udkørsler fra privat ejendom, parkeringspladser, og lignende

Betydningen af B11 for trafikanter

Det er afgørende for trafiksikkerheden, at regler og retning for vigepligt er krystalklare for enhver bilist, cyklist og fodgænger. Et B11 Ubetinget vigepligt skilt kommunikerer omgående denne vigtige besked, hvilket giver en mere flydende og sikker trafikafvikling.

Kvalitet, der holder

Vælg vores B11 skilt for langvarig holdbarhed. Vores skilte er tilgængelige i flere forskellige kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer, at du kan finde det helt rigtige skilt, der matcher netop dine behov – uanset om du har brug for et skilt til en travl hovedvej eller en rolig boliggade.

Invester i trafiksikkerhed med et skilt, der står tydeligt og varer længe. Vælg B11 Ubetinget vigepligt skilt til din vej, og bidrag til en sikrere trafikhverdag for alle.

Størrelse

70 x 70 cm., 90 x 90 cm., 125 x 125 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.