Varenummer C43 Kategori

C43 – Køretøjslængde skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Sikre veje med C43 – Køretøjslængde skiltet

Skab tryg trafik med synlig vejinformation

Står du overfor at skulle guide og informere trafikanterne på dine veje? Med C43 – Køretøjslængde skiltet leverer du en tydelig indikation af, hvilken længde køretøjer der må færdes på strækket. Dette essentielle vejskilt sikrer en problemfri trafikstrøm og mindsker risikoen for farlige situationer, som kan opstå med for lange køretøjer på uegnede veje.

Tilpasset efter dine behov

Vi forstår at hver vej er unik, og derfor tilbyder vi tilpasning af C43 – Køretøjslængde skiltet til netop den længde, der er relevant for din vejstrækning. Denne service sikrer, at du kan kommunikere præcise og relevante oplysninger til trafikanterne, hvilket bidrager til en højere respekt for vejens begrænsninger.

Høj kvalitet og synlighed

Vores C43 – Køretøjslængde skilte er fremstillet i refleks type 3 materiale, som er RA1 godkendt i henhold til DS/EN 12899-1. Denne høje standard sikrer, at skiltene er både holdbare og ekstremt synlige, også når mørket falder på. Så uanset tidspunkt på dagen, vil chaufførerne være velinformerede om køretøjets maksimale længde på de veje, de kører på.

Velegnet til enhver beliggenhed

Uanset om det er i byen, på motorveje eller på landeveje, kommer C43 – Køretøjslængde skiltet til sin ret. Det signalerer tydeligt og præcist til alle typer af langtransport og sikrer dermed, at trafikken holder sig inden for de tilladte dimensioner. Med dette skilt kan du effektivt forhindre de problemer, der kan opstå, hvis for lange køretøjer ignoreres.

Fordele ved C43 – Køretøjslængde skilt

  • Informative og præcise – tilpasset den specifikke længdebegrænsning
  • Høj synlighed – med refleks type 3 materiale, der sikrer synlighed døgnet rundt
  • Forøg sikkerheden – med tydelig vejvisning til trafikanterne
  • Velegnet til alle veje – universel løsning, der passer til ethvert behov
  • RA1 godkendt – kvalitetssikring i henhold til DS/EN 12899-1

Vælg C43 – Køretøjslængde skiltet til din vej, og yd det ypperste indenfor vejinformation og sikkerhed. Bestil i dag og gør en positiv forskel for trafiksikkerheden!

Størrelse

Ø50 cm., Ø70 cm., Ø90 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.