Varenummer E22-1 Kategori

E22,1 – Anbefalet rute for lastbiler skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Optimer din transportrute med E22,1 Anbefalet rute for lastbiler skilt

Når det kommer til effektiviteten og sikkerheden af tunge transportkøretøjer, spiller vejledning og vejvisning en afgørende rolle. Gør det nemt for lastbilchaufførerne at finde vej med E22,1 Anbefalet rute for lastbiler skilt, en essentiel vejledning, der tydeligt angiver de ruter, som er optimeret til lastbilstrafik.

Vedvarende kvalitet og synlighed

Designet med hensyn til høj synlighed, er dette skilt udarbejdet i refleks type 3 materiale. Dette sikrer, at det er tydeligt synligt, både dag og nat. Med RA1 godkendelse i henhold til DS/EN 12899-1, leverer vi et produkt, der overholder de gældende standarder for kvalitet og refleksion.

Velegnet til alle områder

Om det er industrikvarterer, havneområder, byzoner eller landeveje, placerer du med dette skilt en klar instruktion for lastbilchauffører. Skiltets klare budskab “Anbefalet rute for lastbiler” kommunikerer tydeligt, hvor tunge køretøjer bør navigere for optimal ruteplanlægning.

Fordele ved E22,1 Anbefalet rute for lastbiler skilt

  • Forøger trafiksikkerheden: Skiltet hjælper med at lede lastbiler væk fra uegnede veje, hvilket minimerer potentielt farlige situationer.
  • Fremmer effektiv transport: Ved at anvise anbefalede ruter sparer lastbilchaufførerne tid og brændstof, hvilket også mindsker miljøpåvirkningen.
  • Stærkt og holdbart: Med en konstruktion, der er bygget til at holde og med en reflekskvalitet der sikrer længere levetid, er dette skilt en investering, der betaler sig over tid.
  • Tydelig guidning: Klare og tydelige anvisninger sørger for, at chaufførerne let kan følge de rette ruter, hvilket gør transportforløbet mere smidigt.

På vores webshop er E22,1 Anbefalet rute for lastbiler skilt mere end bare et vejvisende element. Det er en partner i din transportlogistik, der sikrer en smidig flow af lastbiltrafik og understøtter dit daglige arbejde med tydelighed og kvalitet. Bestil i dag og gør dine transportruter mere effektive og sikre for store køretøjer.

Størrelse

50 x 50 cm., 70 x 70 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.