Varenummer UE33-1 Kategori

UE33,1 – Retningspil skilt

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Find vej med UE33,1 Retningspil skilt

Er du på udkig efter et klart og tydeligt retningspil skilt til din parkeringsplads eller vej? Vores UE33,1 skilt er den optimale løsning, når det handler om at guide trafikanterne korrekt. Skiltet, som fungerer som undertavle til oplysningstavler, kommunikerer effektivt, at parkeringsreglerne finder anvendelse både før og efter skiltens placering, hvilket gør det nemt og intuitivt for bilister at forstå og følge parkeringsbestemmelserne.

Velegnet til ethvert trafikmiljø

Vores UE33,1 Retningspil skilt er designet til at være universelt anvendeligt i forskellige trafiksituationer. Det er perfekt til brug på store og små parkeringspladser, i parkeringskældre og langs gader, hvor der er behov for klar vejledning. Dets tydelige retningspil sikrer, at trafikanter nemt kan orientere sig, hvilket forbedrer trafikflowet og mindsker risikoen for forvirring.

Holdbare og synlige materialer

Skiltet er tilgængeligt i forskellige refleksivitetstyper – type 2, 3 og 4 – som garanterer god synlighed både dag og nat. Fremstillet i højkvalitetsmaterialer er disse skilte bygget til at modstå forskellige vejrbetingelser og sikre en lang levetid. Ikke alene er de praktiske, men de opretholder også en professionel udstråling i dit trafikmiljø.

Øget sikkerhed og tydelig kommunikation

Med UE33,1 Retningspil skiltet investerer du i øget sikkerhed for bilister og fodgængere. De kan klart identificere, hvilken vej de skal dreje, eliminere gætterier og potentielle farlige situationer. Dette skilt er en essentiel komponent i en velfungerende parkeringsstyring og vejledningssystem. Det understøtter en effektiv strøm af trafik og hjælper med at holde områder organiserede og sikre for alle.

Personliggør din vejledning med stil

En af de største fordele ved at vælge vores UE33,1 skilt er muligheden for at integrere det i dit eksisterende skiltningssystem, så det komplementerer og styrker dine budskaber. De rene linjer og det klare grafiske design af retningspilen vil højne det professionelle udtryk af dine veje og parkeringsarealer og give en sammenhængende og gennemtænkt brugeroplevelse.

Det er ikke nok at markere en parkeringsplads; vejledning skal være tydelig og intuitiv. Med vores UE33,1 Retningspil skilt sikrer du, at dette krav mødes. Køb nu og gør dine parkeringsområder mere brugervenlige og sikre.

Størrelse

20 x 30 cm.

Ofte stillede spørgsmål om standard færdselstavler

Følger skiltene kravene til skiltning fra Vejdirektoratet?
Ja. Alle vores standard trafikskilte og færdselstavler følger de generelle krav for størrelse of udformning fra Vejdirektoratet. Alle skiltene bliver lavet i vejrbestandig aluminium i 2 mm tykkelse samt i de korrekte størrelser, farver, udformninger og reflekstyper.
Bemærk, at skiltene ikke er DS/EN certificerede, og at de derfor ikke egner sig til at blive opsat på offentlig vej.

Hvordan skal størrelse på skiltet fortolkes?
Ved en trekant er størrelsen defineret ud fra kantlængden før afrundingen. Ved et rundt skilt er størrelsen defineret ud fra diameteren. Ved et firkantet skilt er størrelsen defineret ud fra bredden x højden.

Hvilken højde skal skiltestangen være i?
Alle vejskilte har en normalhøjde og en maksimum- og minimumshøjde. Disse skilte følger som udgangspunkt de officielle retningslinjer, hvorfor skiltene og kun fås i de korrekte størrelser. Højden er defineret ud fra afstanden mellem skiltets underkant og underlaget, som skiltets stander er placeret i. De fleste skal placeres i en højde af 220 cm ved skiltets underkant, men kan i mange tilfælde variere fra 150 cm til 280 cm i højden.

Hvor lang leveringstid er der på skiltene?
På alle standardskilte er der en leveringstid på op til 5 hverdage.

Kan jeg få ændret teksten på skiltet?
På mange standardskilte kan du få ændret teksten på skiltet. Når du har bestilt dine skilte, skal du blot kontakte vores kundeservice på telefon 82 82 30 84 eller på mail kundeservice@e-skilte.dk for at gøre opmærksom på dette.

Hvor mange beslag skal jeg bruge for at montere mit skilt på en skiltestang?
Som udgangspunkt ved standard trafikskilte og færdselstavler anvendes 2 beslag. Derudover skal der vurderes, om beslagene skal passe til en skiltestang i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. Ved helt små skilte, kan der anvendes 1 beslag.

Hvad vil det sige, at skiltet er materialetype 2 eller reflekstype 3 eller 4?
Materialetype 2 er diffust reflekterende. At folien er diffust reflekterende betyder, at den ikke reflekterende. Type 2 anvendes til vejtavler, som henvender sig til fodgængere og cyklister. Reflekstype 3 betyder, at skiltet er retroreflekterende på korte til mellemlange afstande. En refleksfolie af type 3 er af klasse RA1 i henhold til DS/EN 12899-1. Reflekstype 4 betyder, at skiltet er retroreflekterende på mellemlange afstande. Er refleksfolie af type 4 er af klasse RA2 i henhold til DS/EN 12899-1.