Varenummer W020t1 Kategorier , ,

Pas på hovedet skilt

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

mængderabat
Mængderabat

Køb flere identiske skilte og spar op til 50%

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop med høj TrustScore

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82 82 30 84

Pas på hovedet skilt – Optimal sikkerhedskommunikation i din virksomhed

Mind dine medarbejdere og besøgende om at tage forholdsregler med vores Pas på hovedet skilt. Dette essentielle advarselsskilt hjælper med at forebygge ulykker og øge sikkerhedawareness i områder med risiko for at støde hovedet. Udformet på baggrund af det internationalt anerkendte ISO 7010 piktogram “W020 Overhead obstacles”, sikrer skiltet øjeblikkelig forståelse på tværs af sprogbarrierer.

Skab en sikrere arbejdsplads

Med vores Pas på hovedet skilt kan du nemt kommunikere potentielle risikoområder effektivt. Skiltets klare billedsprog informerer hurtigt alle om at være opmærksomme på overhængende forhindringer, hvilket er afgørende for at undgå hovedskader i f.eks. byggezoner, lagerområder og andre industrielle miljøer.

Velegnet til enhver lokation

Skiltet er designet til at passe ind overalt. Uanset om det skal placeres indendørs eller udendørs, produceres vores skilte i flere kvalitetsmaterialer, som sikrer lang holdbarhed og synlighed under alle forhold. Den intuitive udformning gør skiltet til en uundværlig del af sikkerhedskommunikationen i en lang række omgivelser.

Forebygger effektivt ulykker

Enkle advarsler kan betyde forskellen mellem en sikker arbejdsdag og en dag med ulykker. Vores advarselsskilt fungerer som et konstant påmindelse for alle om at være ekstra opmærksomme, og på den måde minimeres risikoen for hovedtraumer effektivt.

Letgenkendeligt og klart budskab

ISO 7010 piktogrammet “W020 Overhead obstacles” er nemt genkendeligt og formidler sit budskab uden ord. Dette betyder, at skiltet effektivt kommunikerer vigtig information til alle, uanset baggrund eller sprog.

Køb dit Pas på hovedet skilt i dag og sikr din virksomhed et højere sikkerhedsniveau. Det er et lille skridt for sikkerheden, men et stort skridt mod en mere tryg og sikker arbejdsplads for alle.

Standarder

Dansk Standard, ISO 7010

Vælg det rigtige materiale

Her kan du finde det rette materiale til jeres opgave. Fælles for alle vores materialer er, at de er:

Klistermærker

Premium kvalitets lamineret folie.
Har normal klæber.

Til montering på f.eks.:
Video med beskrivelse af produktet

Klistermærke med kraftig klæbeevne

Premium kvalitets lamineret folie.
Har normal klæber.

Særlige egenskaber:
Til montering på f.eks.:

Klistermærker til gulv

Klistermærke i særlig slidstærk kvalitet til gulv og særligt klæbende.
Særlige egenskaber: