Blinklampe i hvid til danpæl/afspærringscylinder

219,00 kr.

Varenummer afm5 Kategori

Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på skilte og tilbehør

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle hverdage på 82 82 30 84

Sikkerhed og synlighed med hvid blinklampe til afspærringscylindre

Øg sikkerheden med denne højeffektive hvide blinklampe, designet til at forbedre synligheden og sikkerheden omkring dine afspærringscylindre og danpæle. Vores blinklampe er en essentiel sikkerhedsforanstaltning til brug i både dag- og nattetimer, hvor fremragende synlighed er nødvendig. Den er ideel til brug i en lang række kontekster, fra vejbyggeri til eventsteder, og dens skarpe, hvide blink fanger opmærksomheden selv i dagslys.

Effektiv og pålidelig

Denne blinklampe er designet til at være så brugervenlig som effektiv. Blinklampen anvender et enkelt 6v batteri (bemærk, batteriet medfølger ikke), hvilket betyder let udskiftning og vedligeholdelse. Når det er installeret, kommunikerer blinklampens tydelige, hvide blink klart og tydeligt, at der er en forhindring eller særlig opmærksomhedskrævende situation forude.

En løsning for alle omgivelser

Uanset om du har brug for at markere en midlertidig omkørsel, sikre et byggepladsområde, eller advare fodgængere om en fare, vil vores hvide blinklampe performe ufortrødent. De robust og velegnet til brug i forskellige miljøer, giver de ro i sindet for såvel arbejdsmænd som forbipasserende.

Brugervenlig installation

Installationen af blinklampen er lige til og kræver ingen særlige værktøjer. Den passer perfekt til de fleste standard afspærringscylindre og danpæl, hvilket gør opsætningen enkel og effektiv. Når den er monteret, tages der et stort skridt mod en sikrere arbejdsplads eller offentligt område.

Konstant synlighed

Med vores blinklampe kan du forvente konstant synlighed, sikring af både din og andres sikkerhed døgnet rundt. Blinklampens kraftige lys er skabt til at være synligt, selv når solen skinner, hvilket sikrer maksimal effektivitet hele dagen. Gå ikke på kompromis med sikkerheden – vores blinklampe er den pålidelige løsning, du kan regne med.

Opgrader din afspærringsindretning i dag med vores højtydende hvide blinklampe. Shop nu og sikr dig en løsning, der er synlig, stabil og nem at administrere. Forbind dit køb med ansvar og effektivitet – vælg sikkerhed med synlighed.